Skip to main content
  • laidback luke
  • 3.05.2012.

Laidback Luke želi biti super heroj

Kako bi u tome uspio i bio orginalan Ladback Luke treba pomoć svojih fanova.

Piše: 

Naslovna foto

laidback luke

Nova serija „Super You & Me“ partija koju vodi Laidback Luke uključuje goste poput Calvin Harrisa, Afrojacka i Dada Life. No nije po gostima postala poznata nego po tome što se radi o kostimiranim partijima gdje su svi posjetitelji prerušeni u likove uključujući i DJ-e koji nastupaju te tako zajedno stvaraju svijet mašte i još opušteniju atmosferu karakterističnu za ovaj svjetski poznati serijal partija.

Laidback Luke vezano za novu sezonu želi imati i novi kostim superheroja, no u tome treba pomoć fanova. Poziva stoga sve svoje fanove na natječaj da mu ponude svoju viziju kostima, a pobjednikov dizajn će Luke promovirati i nositi na Governor’s Island partiju koji se održava u lipnju u New Yorku te pobjednik i njegova ekipa dobivaju pozivnicu za taj party. U videu su i upute što Luke definitivno ne namjerava nositi i  kako otprilike zamišlja kostim super heroja.

{youtube}iNf9xBRON40{/youtube}

Svi zainteresirani dizajneri ili fanovi s dobrom maštom  još boljim umijećem kreiranja mogu se prijaviti ovdje. Zajedno s Lukeom pobjednika će izabrati legendarni dizajneri Stan Lee i Todd McFarlane.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk