Skip to main content
  • forward education
  • 29.10.2013.

Dvije godine Forward Educationa

Dvije su godine prošle od osnivanja izdavačke kuće Forward Education, a kako bi se godišnjica dostojno obilježila, pobrinut će se njeni osnivači, Darko Kustura  i Igor Brzović, u zagrebačkom F Clubu.

Naslovna foto

forward education
 
Na Forward Educationu su  izdavali svjetski velikani deep & tech house scene poput Nathana Colesa, Roba Pearsona, Lukasa Greenberga, Babaka Shayana, Jeffa Bennetta, Alexandra Foga, Leeja Guthrieja, Scientific Funka te mnogi drugi svjetski i hrvatski producenti.
{youtube}hMgTJi7fC2g{/youtube}
 
Darko Kustura i Igor Brzović dvojac je koji zadnjih nekoliko godina dobiva veliku pažnju stranih izdavačkih kuća i koji broji mnoga domaća i inozemna gostovanja. Njihove trake izdane su na etiketama poput Swink Music Ltd, i Records, Evasive Records, Doppelgaenger te mnogih drugih. Proslava drugog rođendana Forward Educationa na redu je u petak, 1. studenog, osnivačima potporu daje rezident F Cluba, DJ Sin.
{youtube}aZ2h1PlyEQA{/youtube}
 
F Club se pobrinuo da imate gdje biti  i za Noć vještica kada se za DJ pultom izmjenjuju DJ Sin i DJ Lupus dok vas u subotu očekuje techno noć uz mlade DJ-eve Matiju Marinića i Leona B., a upad će vas svake večeri stajati tek 20 kuna.
{youtube}NL4_J5qnFwo{/youtube}

{jcal_latest eventid=4727}
{jcal_latest eventid=4724}
{jcal_latest eventid=4728}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk