Skip to main content
  • 17.09.2015.

Educiranje mladih o kulturi DJ-inga u DJ radionici

DJ radionica by DJ Venom obilježava desetu godišnjicu postojanja te educiranja mladih o kulturi DJ-inga, a od 15.rujna je krenula u još jednu sezonu!

Piše: 


Naime, DJ radionica  pruža mogućnost brzog napredovanja i savladavanja svih vještina neophodnih mladom DJ-u. Polaznik će naučiti vještine poput scratchinga i beat jugglinga, kao i tehnike kreativnog i harmonijskog umiksavanja.

U prostoru udruge „Za grad“ u Jurkovićevoj 17, radionica će se održavati dva puta tjedno puna 3 mjeseca, a male skupine učenika omogućavaju veću kontrolu mentora, te individualni pristup uz poseban DJ pult svakom polazniku DJ radionice. Također, u sklopu radionice su predviđeni i satovi s vanjskim predavačima koji će podijelit s Vama svoje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu na različitim poljima klupskog života kao što su vještine, organizacijsko oskustvo te uvid u karijeru!


Voditelj radionice je DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. 
Za prijave i sva pitanja vezana uz radionicu, javite se na djradionica@pozitivanritam.hr. Radionicu možete pronaći i na facebook-u –

Godine, spol, žanr glazbe ili prethodno znanje od DJ-ingu nisu preduvjet pohađanja radionice.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2