Skip to main content
  • 20.03.2009.

Electronic Projection 001 / First Sense

Electronic Projection je digitalni label koji je otvoren kao glazbeni projekat nad elektronskom scenom. Pokreću ga dva mlada glazbena suradnika DJ-a i Producenta, Draženko Cvitković aka Deep Mystic i Marinko Vujević aka Jawoo iz Mostara, Bosna i Hercegovina. Vlasnici ovoga labela rade jedan glazbeni projekat elektronske glazbe koji neće biti baziran na neki određeni žanr, taj label će izdavati mnoge žanrove elektronske glazbe.

Piše: 

Njime label se otvara s ciljem da se pomogne i privuče što više kvalitetnih i mladih talentovanih glazbenika ,a kako label nije ograničen na određeni žanr, onda će producenti za ovaj label imati pravo mjesto. Pored svega toga možemo reći da će za ovaj label izdavati i veća imena umjetnika svih žanrova elektronske glazbe s ciljem da budu potpora Elektronskoj Projekciji i mladim producentima, a i u interesu da učine korak više i postanu svi potpora i dio ovoga glazbenog projekta.

Svi koji su zainteresirani za slanje svog demo materijala ,mogu saznati više na njihovom službenom myspace stranici poslati svoj materijal svaki poslani materijal bit će uzet u obzir i bit će  preslušan. Što se tiče labela važno je napomenuti da su sva prava pridržana i autorski zaštićena, ugovor i licenca su distribucijski ovlaštena i legalno odobrena.

Electronic Projection 001/First Sense
First Sense (naziv izdanja koje je izašlo 16.03.2009.) Trake koji se nalaze na ovome izdanju su u Chill Out, Electro House i Progressive House žanru.

Tracklisting

Deep Mystic – Afrika Poslije (Original Mix)
Deep Mystic – Afrika Poslije (Deep Mystic Remix)
DJ Fish & Somborsky feat. M.E.D.O. – Where Are You (Original Mix)
DJ Fish & Somborsky feat. M.E.D.O. – Where Are You (Marko Hollywood Whisper Remix)

Elliptical Orbit EP (naziv izdanja koje izlazi 26.03.2009.)
Sljedeče izdanje EP 002 koje nosi naziv Elliptical Orbit EP , izlazi 26.03.2009.  na kojem če se naći djevojka iz Grčke po imenu Pollux Beta koja nam donosi dvije trake po imenu Elliptical Orbit i Helium u Trance žanru.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2