Skip to main content
  • 20.03.2009.

Martyn Negro – Corcyra Nigra (Kingdom of Music)

Pjesma Corcyra Nigra objavit će se u njemačkoj izdavačkoj kući poznatog pjevača i saksofonista Inusa Dawude i biti ce prezentirana na WMC festivalu u Miamiu od 24. do 30. ožujka 2009. godine. 21.01.pjesma Corcyra Nigra uvrštena je u prilog TOP 5 online emisije Nightlife i zauzela je 4. mjesto. Dj i producent Rene a.k.a Maker ponovno pokrece svoju izdavacku kucu Fade Out Records i Martyn Negro postaje clan  tima te obnaša funkciju label managera.

Piše: 

U projektu suraduje s kolegama Lukom Plilipovichem, Mikkaelom.Pjesma će biti objavljena 2.4.2009. na njemačkom labelu Kingdom Of Music (KOM) Inusa Dawude!
Martyn Negro, pravim imenom Martin Crnekovic, mladi je hrvatski dj i producent. Roden je 1990. godine u Zagrebu, a živi i djeluje na otoku Lošinju. Djingom se aktivno bavi od 2007. dok se produkcijom ozbiljnije bavi od 2006. godine. U svojih prvih godinu dana bilježi nastupe po svom otoku, od kojih bi posebno izdvojio nastupe u Disco Baru Villa Ana (ex Ana Bella) u Malom Lošinju te rezidenciju na Ridimutak Beach Baru u Nerezinama, takoder na otoku Lošinju.

Tijekom ljeta 2008. Martyn Negro se predstavlja publici u punom svjetlu. Svira na najboljim nocnim i after beach partijima, organizira partije od kojih je najznacajniji Ridimutak Sunrise Festival. Veliki rezultat postiže svojom pjesmom Las Cerezas (obrada pjesme Iznad Tešnja) koju su u svoje nastupe do sada uvrstili brojni domaci dji i koja je ljetos bila jedna od najsviranijih na Jadranu.

U svojim setovima oslanja se na najbolje iz svijeta house glazbe, a u produkciji teži ka zvuku poznatih svjetskih dja i producenata. Pred ljeto 2008. godine sudjeluje u projektu Urbanog Zvuka; tocnije remix contestu jednog od najboljih producenata u Hrvatskoj DJ Fresh Jay-a. Radi se o remixu njegovog singla "You Want Me", a spomenuto natjecanje Martyn Negro završa na 6. mjestu.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk