Skip to main content
  • 7.02.2024.

Elektro-pop ikone Denis & Denis stižu na Zagreb Music fest

Zagreb Music Fest održat će se od 30. svibnja do 1. lipnja na Jarunu uz brojne headlinere iz raznih glazbenih žanrova.

Piše: 

Denis & Denis, najslušaniji hrvatski elektro-pop sastav i svojevrsni fenomen naših prostora, posljednje je ime na popisu izvođača na prvom danu Zagreb Music Festa.

Pioniri u uvođenju synth popa na domaću glazbenu scenu, od svojeg početka, 1982. do danas ostali su gotovo jednako slušani kao i na vrhuncu svoje slave. Unutar svog razdoblja djelovanja, objavili su četiri albuma, koji su nam donijeli velik broj hitova, od kojih je teško izdvojiti jedan ili najomiljeniji.

Program tvog kompjutera“, „Soba 23“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“, „Tek je sedam sati“, „Telefon“ i drugi hitovi, proizvod su spoja inovativnog Davora Tolje i karizmatične Marine Perazić, koje će odjekivati Jarunom 30. svibnja.

Na Zagreb Music fest drugog dana dolazi Boris Brejcha u sklopu proslave 22. godine Future Scopea, dok poslijednjeg trećeg dana među potvrđenim izvođačima su Kiril Džajkovski i Dubioza Kolektiv.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: ZAGREB MUSIC FEST

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju