Skip to main content
  • 7.02.2024.

Društvenim mrežama kruži prevara. Menadžer DJ-a se javlja i traži novce od fanova

Društvenim mrežama kruži nova prevara, a igrom slučajeva povezana je s elektroničkom scenom i DJ-evima.

Piše: 

Naslovna foto

Volodymyr Proskurovskyi

Policija javlja o novoj prevari koja se dogodila u Pakracu, ali upozorava da bi se mogla ponoviti i drugdje.

“U ponedjeljak, 37-godišnjakinja s područja Pakraca prijavila je policijskim službenicima da je krajem siječnja 2024. putem društvene mreže počela pratiti DJ-a iz Australije, nakon čega joj se putem mobilne aplikacije javila nepoznata osoba koja se predstavila kao njegov menadžer.

Zatražio je da joj uplati novac kako bi dobila fan člansku iskaznicu, a što je ona i učinila te naknadno utvrdila da se radi o lažnom profilu. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.” stoji u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Iz policije još jednom pozivaju građane na oprez prilikom javljanja na razne poruke putem društvenih mreža te savjetuju opreznost pri online transakcijama, kao i da ne ustupaju svoje i bankovne podatke nepoznatim osobama.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk