Skip to main content
  • 9.04.2008.

Ellen Allien – SOOL (BPitch Control)

Četvrti po redu album za kraljicu izdavačke kuće Bpich Control, Ellen Allien pod nazivom 'SOOL', naći će se u prodaji krajem svibnja. Kako piše portal Happnovisad.co.yu i njen prethodni album 'Orchestra of Bubbles' iz 2006. godine, 'SOOL' je produkt kolaboracije sa experimentalnim producentom iz Berlina, AGF-om.

Piše: 

"Zime su uvijek bilo jako kreativne za mene", objašnjava Allien. "Baš zbog ludog i vrućeg ljeta 2007 i jeseni u Berlinu."
Album je urađen u klasičnom Berlinskom stilu, misteriozan minimal zvuk. Allien objašnjava: "Šta minimal meni znači? Minimal je upravo tu. Oblikovan od strane mojih ruku – koji je blizu mog srca."

"Šta znači SOOL ustvari? SOOL je fantazija, kreacija, koje se reflektira o atmosferu sa albuma i mene kao osobu. Ja sam ja, ali sam također ono što od mene napravite, ono što radite sa mnom i što ja radim sa vama. I SOOL je radoznalost, prostor i arhitektura. Skeč, crtež, zvuk." Sve vrlo misteriozno.

Tracklist:

01 Einsteigen
02 Caress
03 Bim
04 Sprung
05 Elphine
06 Zauber
07 Its
08 Ondu
09 Frieda
10 MM
11 Out

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk