Skip to main content
  • 24.11.2016.

Eric Prydz ispunjava životnu želju fanu u 4. stadiju raka!

Kako stojimo naslonjeni na štok predblagdanskih bakanalija, uz fantazije punih trpeza i hitnog kupovanja hlača na gumicu, budi se i osjećaj kolektivne dobre volje i sućuti za sve one koji su zajedno s nama zaglavljeni u ljudskom stanju.

 
Priča o predbožićnom znaku dobre volje i darežljivosti započela je tako kada je predani fan, pod pseudonimom YardleyYeti, s Reddit zajednicom podijelio kako mu je nedavno dijagnosticirana 4. faza raka i kako je kao neispunjena želja pred neminovnim krajem ostala ona da prisustvuje nadolazećem Prydzovom live showu EPIC 5.0.

 
"Dijagnosticiran mi je rak četvrtog stadija u siječnju i sretan sam što sam poživio i ovoliko.
 
Pišem ovdje samo kako bih vidio ima li itko bilo kakav Ericov kontakt koji bi mogao rezultirati postavljanjem showa na istočnoj SAD obali. Znam koliko je ekskluzivan i za mene je daleko najdraži producent na svijetu (vjerujem da je i za mnoge od vas ovdje). Imam karte za EPIC 5.0 (nikada prije ga nisam vidio), ali nisam siguran hoću li dogurati tako daleko i volio bih ga vidjeti još samo jednom."
 
Interneti su podivljali, digitalni vitezovi svega onoga što je ispravno počeli su širiti priču i u samo tri dana od objave ona je dosegla Ericov management team, koji je odmah kontaktirao fana i ponudio mu da ga oni privatno dovedu avionom u LA gdje će posebno za njega održati live show izvan regularnog plana. Karte će se prodavati i za neplanirani show, ali apsolutno sav prihod ide dobrotvornoj organizaciji po YardleyYetijevom izboru.

 
Šokiran brzom reakcijom i mogućnosti ispunjenja sna nakon pucnja u prazninu društvenih mreža, u situaciji u kojoj je svaki dan neopisivo dragocjen, fan je rasplet događaja komentirao riječima:
 
" Iskreno ne znam kako da se izrazim riječima. Nevjerojatno je.
 
Dakle, dobio sam danas email od Ericova managera koji me je tražio broj i nazvao. Kao što neki od vas već znaju, Eric baš ne leti pa nije bila neka velika šansa kako će ga biti moguće uhvatiti na istočnoj obali uskoro. Stoga su mi ponudili da ga posjetim na showu u LA-ju prvoga siječnja! Već sam bio lud!
 
Ni 30 minuta kasnije nazvao me natrag i rekao "Pričao sam s s Ericom i ostatkom ekipe i želimo ti prirediti posebni privatni LA show. Prihod od svih karata ići će dobrotvornoj organizaciji koju sam odabereš". Oni će srediti avion, hotelsku sobu i čini se da će biti još jedan LA show prije Božića koji će ekipa objaviti uskoro. HVALA VAM SVIMA TOLIKO PUNO. LJUBAV KOJU SAM DANAS OSJETIO JE NEVJEROJATNA. NAJBOLJI SU!"
 
 
Pouka: Granice mogućeg i nemogućeg su mutne i neodređene. Ne možeš znati što je moguće ako nikada ne probaš, ne znaš koji će biti odgovor ako ne pitaš! Ako si iz ovoga naučio išta neka to bude da ne skrivaš svoje želje, podijeli ih sa svijetom jer nikad ne znaš kada će si netko kao osobnu misiju uzeti njihovo ispunjenje!
 
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk