Skip to main content
  • 8.11.2018.

Evo gdje ćete sve partijati ovaj bogati plesni vikend

Ponedjeljak je ostavljen u prašini sa svojim ponedjeljkastim obvezama i kolutanjima očima. Svaki dan je samo dan stavljen ti na raspolaganje da ti da s njime činiš kako želiš, no u plesnom srcu vikend je ipak vikend.

Piše: 

Pa kada se približi kada mu čuješ udaljeni zov preko asfalta, stolova, vršaka knjiga i lista stvari koje treba obaviti, ona nestrpljiva žica zazvoni unutra. Pa s čime tvoja žica vibrira za ovaj vikend?

PETAK 09.11.
Petak stiže poprilično koncentriran na ulice metropole pa ćeš tako u samome srcu glavnoga grada u Johannu Francku na Back2BackDJSET, plesati uz Marka Nastića i Peppea. Počinje se u 22, a upad je 60/80. Zagrebačka legenda Boogalooa od jednake ure kao i Johan na lineup zove E-Basea b2b Diogen za jednu cjelonoćnu vožnju jer za sve ima mjesta ali Tech Room ga stvara baš za techno.

DEPO klub od sata prije ponoći zove na nove orbite uvijanja i ples oko elektroničke jezgre, a Elektron Night u goste zove Dragon Hoanga aka. Deaf Hoanga (Slovačka), Katarinu OHalloran, Dacha i René G. Do ponoći upadaš apsolutno free, a nadalje ubacuješ 30 novaca. Opera Multimedia Club od 23 prima golemu fan bazu Fedde Le Granda, dok je upad nešto veći deal ovoga puta – 200 novaca.

Obljubljeno underground podzemlje grada. Masters, od 23 sata mijenja, preoblikuje i preslaguje na onako kako sve treba biti uz Reform na kojem revolucije uzrokuju Fikcio Monger _Live, J.Jay, Flaneur i Nicole. Za kraj petak segmenta i za 0% dosade ovdje je Drama na koju za 30 upadaš od pola sata prije ponoći a pult vode Kursiva, Filip Motovunski, Raul B i Yakov.


 
Kada isplešeš petak onako kako valja i umorno sretnoga lica se zaglaviš u jastuke, otresi san s oka subotnjeg predvečerja i zaplaniraj si novu putanju. Jer dva puta je ipak dva puta!

SUBOTA 10.11.

Boogaloo tako 10. studenog ponosno slavi 19 godina Future Sound of Zagreb-a, a kako zvuči budućnost uhvaćena u sadašnjost saznat ćeš oko 22 sata. Ovo je prilično dobra investicija jer za 100 novaca tvoj lineup su: Aerial Tribe / Andrologic / Branos / Cet / F.O.R.M. live / Fabian Jakopetz / Ivan Komlinović live / Jock / Lunar Dawn / Marythmetic / Matya / N-TER / PEZNT / Psilocybian / Senno / Shipe / Sin / Slavin Balen / Slicer & Dic3r / Stevo / Sthekerson / Teo Zver / Tom Bug / Toxic / Twisted Twins / Xed / Yakka /

DEPO klub pak od 23 sata priprema novi Cipel-Cug na kojem soundtrackom deranja džonova upravljaju Toni Teskera, ĐARMA, Nikola Bibić i Alen Merdan. Upadaš za cijenu jednog "Pa de si buraz!" do ponoći, a nakon škrabica očekuje tridesetku. Pa cipel-cugom, taksijem, javnim prijevozom… nije ni važno kako stigneš na ovu pult šetnju, samo dođi. Masters pak napada sa svime iz zvučnika na Metz Attacku. S ponoćnim početkom, priču do jutra vode Carl_H (UK), Fabian Mateša i Tonko.

Osijek zove u EPIC od 22 nadalje na novo glasno, kroz kosti prolazeće Bassovanje. Tridesetka na ulazu omogućava ti pult pasku Altex_Boey Audia, Theejaya, DrumHeadsa, Minimalista i Ama Haia. Osječani i Osječane mogu brige poći upucati i na Streljanu Pampas gdje od 22 počinje Traum: Red Bull Music Presents Secession, a s tobom su Anthony Linell / Abdulla Rashim, Insolate, Volster i Sub Effect.

Skockaj se za splitsku Kocku za Madezh Invites Micro od 23 sata gdje plesni dio tebe preuzimaju Branko Dalloš i Madzeh. Upad traži 40 novaca. Rijeka pak u Crkvi još jednom balansira i povezuje od pola sata prije ponoći, a na Balance & Konekt homeostazu na flooru vraćaju Julian Jeweil (FRA), Shipe, Lemon i Paperclip Project.

Za vas nedjeljne lutalice koji ne vjeruju u sabranost jutara ponedjeljaka Slavonci bacaju još jednu Techno Dozu gdje te od 22 čekaju Sarah Strandberg & DJ Ogi. Za sve buduće plesom punjene nadnevke i detalje osjeti se slobodnim prolutati kalendarom Klubske ovdje ! Pa biraj svoj otrov, budi spreman na sve ne očekuj ništa. Voli, pleši i uživaj, i tada ponovi sve iznova. Enjoy!

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2