Skip to main content
  • 4.02.2011.

Exit Festival 2011 bogatiji za Joris Voorna i Joachim Garrauda

Dobru zabavu na Dance Areni Exit festivala dodatno će razveseliti vijest o dolasku tri DJ maga. Iz Nizozemske nam stižu Fedde Le Grand i Joris Voorn, a iz Francuske Joachim Garraud.

Piše: 

Naslovna foto

Exit Festival

 

Iz Nizozemske nam stiže i miljenik rafiniranijih poznavatelja elektronske scene. Joris Voorn je još 2003. godine osvojio nagradu za talent godine na nizozemskim DJ nagradama, da bi njegova popularnost eksplodirala 2009. s hitom Sweep The Floor, koji je iste godine proglašen za himnu Ibize. Pored fenomenalnih techno i house setova, Joris Voorn je i vlasnik dvije etikete, Rejected i Green, a kao producent i DJ osvojio je poštovanje svih kolega iz glazbene industrije, žareći i paleći na nastupima širom svijeta.

Kralj Space Invadersa i najbolji prijatelj Davida Guette, kum pariške Technoparade Joachim Garraud je DJ i producent iz Francuske čija impresivna karijera traje već skoro dvadeset godina! U svom studiju u srcu Pariza surađivao je s istinskim glazbenim veličinama, kao što su Jean-Michel Jarre, David Bowie, OMD, Kylie Minogue, Mylene Farmer, Cassius, Ceronne, Moby, Deep Dish… Njegov audio-vizualni show Invasions s kojim dolazi u Srbiju postao je zaštitni znak i više smo nego sigurni da će osvojiti čak i ona malo ledenija srca brijača na Dance Areni.

Pored već potvrđenih imena, kao što Arcade Fire, Portishead, Hadouken!, Tiga, James Zabiela i Gramophonedzie, line-up četiri vrela dana ljeta polako dobiva oblik nezaobilazne zabave. Exit Festival koji se ove godine u Novom Sadu održava od 7. – 10. srpnja, nastavit će svoje fanove opskrbljivati najboljim izvođačima iz cijelog svijeta na 20 pozornica, a ove godine dočekat će i svog dvomilijuntog posjetitelja.  

U Hrvatskoj je prodaja ulaznica započela 22. prosinca 2010. godine.

Starim kupcima Exita (tzv. Exit Tribe) koji su barem jednom u zadnje tri godine kupili ulaznicu omogućena je kupovina 4-dnevne ulaznice uz koju se dobiva besplatan prijevoz i mjesto u kampu za 440 kn.

Za nove kupce u ponudi je ograničen broj četverodnevnih ulaznica po cijeni od 440 kn te kamp po 185 kn. Navedena cijena ulaznica traje do isteka zaliha nakon čega će se cijena dizati na puni iznos od 550 kn. Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:

Dallas Music Shop, Masarykova 6, Zagreb

Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb

V.O.O.D.O.O. Underground, Jagode Truhelke 3, Osijek

Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka

Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka

Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split

Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar

Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik

Dallas Music Shop, Antuninska 2, Dubrovnik

Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj

CD Shop Centar, Fontička 3, Pula

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2