Baner
Exit Festival

Exit Festival u video spotu grupe The Prodigy

Četvrtak, 22 Listopad 2009
Ljubav između publike Exit festivala i benda The Prodigy definitivno je uzajamna, a još jedna potvrda za ovakvu tvrdnju jeste spot za Wreckage remix posljednjeg njihovog singla Take Me to the Hospital, koji je dijelom izmontiran od snimaka upravo sa Petrovaradinske tvrđave, sa njihovog nastupa na Exitu 09.

Take Me to the Hospital je treći single sa petog studijskog albuma Invaders Must Die, a Wreckage remix radili su frontmen Queens of the Stone Age, Josh Homme i Liam Howlett. The Prodigy su prema komentarima publike bili najtraženiji bend za prethodno izdanje Exit festivala, a poslije nastupa u srpnju od benda je, osim spota, stigla slijedeća reakcija:

"Bila je velika čast vratiti se na Exit festival i po drugi put svirati za ljude u Srbiji. Učinili su nam to vrijednim sjećanja, Exit ima ludu divlju stranu koju svega par festivala ima. Dovedite nas opet, jebeno to volimo. Idemo!!!"

{seyretpic id=422 align=center}
Prvi put kada su nastupali na Exitu, 2007. godine, frontmen The Prodigy Liam Howlett također nije skrivao oduševljenje nastupom u Srbiji:

"Ovo je najbolji festival koji smo radili ovog ljeta."

Take Me to the Hospital single objavljen je 31. kolovoza ove godine, a kao i prethodni single Warrior's Dance zauzeo je prvo mjesto na UK Dance top listi. Single sadrži i remixe koje su radili Sub Focus i Rusko, drum and bass i dubstep producenti, koji su također nastupili u okviru After 2 programa na posljednjem Exitu.


{snippet 1}Exit Festival u video spotu grupe The Prodigy