Skip to main content
  • 5.10.2011.

Facebook će prenositi koncert posvećen Michael Jacksonu

Trenutno najposjećenija društvena mreža na svijetu u suradnji sa Milyoni & Ridgeline Entertainment planira svojim registriranim članovima omogućiti gledanje koncerta posvećenog Michael Jacksonu koji će se održati u Cardiffu (Wales).

Piše: 

Naslovna foto

Michael Jackson


Live video streaming moći će se gledati po principu "Pay-Per-View", 8. listopada od 20h po našem vremenu za 4 američka Dolara ukoliko se uplata izvrši do dana koncerta ili 5 Dolara na dan događaja. Gledatelji će tom prilikom moći koristiti sve pogodnosti koje imaju na svom profilu. Dakle, bit će omogućeno lajkanje, komentiranje, chat i podjela koncertnog događaja drugim prijatejlima.
{youtube}izYn3ycDWTk{/youtube}

Mogućnost koju danas nudi moderna tehnologija je da se koncerti mogu gledati u svakom kutku svijeta što predstavlja značajan pomak u zabavljačkoj industriji. "Sretni smo što će se koncert za "kralja popa" gledati putem Facebooka što će svakome ostati u nezaboravnom sjećanju", ističe izvršni producent Ridgelinea.

Na koncertu nastupaju i vodeći svjetski glazbenici Beyonce sa posebnom posvetom putem videa, Christina Aguilera, Black Eyed Peas itd.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk