Skip to main content
  • Subb-an
  • 4.10.2011.

Trenutno najzanimljivije lice preporođene britanske house scene

Njegovi produkcijski uratci pokrivaju mračnije, dublje boje deep housea, često krivo interpretiranog kao isključivo soulful žanra. 

Naslovna foto

Subb-an

Subb-an je dio Crosstown Rebels ekipe, koja uz Hot Creations od Lee Fossa i Jamie Jonesa diktira trendove nove scene, također i mnoge imitatore kao što je uvijek slučaj s novim trendovima.

Ovdje predstavljamo Subb-anovu drmalicu "Misleading", izašlu upravo na Crosstownu. Traka je to koja kao i mnoge aktualne produkcije koristi R&B vokale, no Subb-an ubacuje mračnu beskompromisnu bas liniju koja nas vraća negdje davno prije… Zvuk je to koji će zasigurno odmah prepoznati stariji party goeri, zvuk prepunog mračnog kluba, koji nas u svih 9 minuta trajanja jednostavno ne pušta iz ruku. To je točno taj trenutak, instantno prepoznatljiv i odrediv, kao da je vrijeme stalo od godina s početka ovog desetljeća pa do sada.

{youtube}fzYFpFJPIV0{/youtube}

Inače svi gore navedeni artisti se kunu u stari house koji se početkom desetljeća mogao čuti na Ibizi i u Španjolskoj i zajednička poveznica su im upravo iskustva s magičnog otoka.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk