Skip to main content
  • 17.12.2011.

Faithless izdaju live DVD sa zadnjeg nastupa

Faithless su upravo objavili da 27. veljače 2012.g. izlazi njihov posljednji zajednički live album. Radi se jedinstvenom live albumu tj. snimci posljednjeg live nastupa tijekom 17-godišnje karijere održanog u travnju ove godine u londonskoj Brixton Akademiji.

Piše: 

Naslovna foto

Faithless


DVD nosi naziv "Passing The Baton: Live From Brixton". Snimka je to odličnog nastupa pred rasprodanom dvoranom a zbog velikog interesa ovaj nastup se putem satelita prenosio uživo i u kinima diljem svijeta.
{youtube}vsYqxOQA_pI{/youtube}

Faithlessi su prodali preko 15 miljuna primjeraka svojih albuma u karijeri. Njihov najzapaženiji hit je "Insomnia" koji i dan-danas naježi kožu svakog ljubitelja elektronske glazbe. Osim live albuma na DVD-u, u paketu je i CD na kojem će biti ekskluzivne fotografije i intervjui sa bendom. Hrvatska publika ih je imala prilike čuti u punom sastavu sredinom ožujka ove godine. Bio je to događaj za pamćenje. U nekoliko video isječaka donosimo HD snimku nastupa iz Brixton akademije.
{youtube}QyVTjGVuiQg{/youtube}

1. Happy
2.Sun To Me
3. All Races
4. God Is A DJ
5. Feel Me
6. Crazy Bal'Heads
7. Mass Destruction
8. Emergency
9. Flying high
10. Tweak Your Nipple
11. Insomnia
12. Everything Alright
13. What About Love
14. Bombs
15. I Want More, Part 1
16. I Want More, Part 2
17. Salva Mea
18. Not Going Home

Encore:
19. Music Matters
20. Muhammad Ali
21. We Come 1
{youtube}iF2GmivVsZI{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2