Skip to main content
  • Ambasada Gavioli
  • 16.12.2011.

Vikend preporuka – rođendan Amabasade Gavioli

Ove subote Ambasada Gavioli slavi 16 godina postojanja, uz svog prvog rezidenta Valentina Kanzyanija i poznate goste. Slavi i Lemon devet godina Housefusiona pa im ovim putem čestitamo!

Naslovna foto

Ambasada Gavioli

U splitskim klubovima Alien, Kameleon i Imperium možete naići na zabavu uz ritmove domaćih residenata. U Zagrebu izlazak najbolje započeti kojim pićem i druženjem na Gradecu uz Gričevanje. Nakon toga se možete prebaciti u Warehouse Skatepark Šupicu na funk večer kojom drmaju DJ Venom, Soul Bader aka Soul Brader i gost DJ WizeKid ili se prebacite na Velesajam kulture na Glitch Hop Shop by DJ Phillipe & Robert Radamant, upad je i tako besplatan. Sirup u klasičnom izdanju petak provodi uz Pure Science a.k.a. The Scientista,jednog od kultnih lica tech-house ere, kojeg pamtimo po njegovom Fabric 05 miksu. Uz njega će nastupiti i Pavle D, domaćin Arszenik, a na katu Funk Guru, Ivna Yuri i Benedetto Lee dok će za video biti zadužen VJ Loading Data iz Karlovca.

Slavi se i ova subota u Ambasadi Gavioli čiji će 16-ti rođendan uz Kanzyanijanijev neosporiv odabir glazbe obilježiti gostovanje Cassy, dame koja je držala Circoloco rezidenciju u DC10 ovo ljeto i dočarala atmosferu svojih setova na kompilaciji za britanski Mixmag. U klubu Lemon obilježava se deveta obljetnica programa Housefusiona uz trojac Andrija, Tom Bug i Grooveline dok će dan ranije Lemon poraditi na prvom izdanju novog klubskog programa elektronske glazbe "Zero Session", iza kojeg stoji zagrebački DJ Jan Kinčl – Zero

Psihodelično iskustvo koje se krije u imenu Odvodd očekuje Vas u dvorani Željezničar uz glavnog protagonistu trance zvuka projekt Kala iz Makedonije te domaće trancere PsiloCybian, 2M, Inner i chillout zonu punu opuštajućih vibracija. U trance ove subote mogu pasti i riječani, jer Space Commander Filip kao najmladji trancer u Rijeci slavi tek prvi rođendan.

Rave N' Roll serija ovaj put udara s Ericom Sneom i njegovim nastupom uz e-drums/elektronske bubnjeve, elektronsku harmoniku, udaraljke i didgeridoo  na velikom flooru Boogalooa uz Zokyja, Tea Haroudu, Wyrusa, Txc-a i Lea Vukšića. Petar Dundov i Seraphim Codex su u Rovinju, a večer Sound Designersa u Aquariusu.

Ovog vikenda širite predblagdansko raspoloženje, takvo vas ozračje čeka gdje god se zaputili  prepustite se samo svojoj slobodnoj volji i uživajte!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk