Skip to main content
  • fatboy slim
  • 13.12.2012.

Fatboy Slim je najveći Skrillexov fan

Fatboy Slim zapravo o Skrillexu ima visoko mišljenje, sam se je nazvao njegovim velikim fanom i vjeruje da će kao glazbenik još dugo trajati, duže od dubstepa.

Naslovna foto

Fatboy Slim

U posljednjem intervjuu koji je Fatboy Slim dao za MixMag, Fatboy Slim je priznao da ga Skrillex podsjeća na njega unatrag 15 godina, te da je vrlo talentiran.

{youtube}0GemgBAW3Gw{/youtube}

Kad su se jednom prilikom upoznali Skrillex je u pijanom stanju prišao Fatboy Slimu i rekao mu da je on razlog zbog kojeg se počeo baviti DJ-ingom. Fatboy Slim je ponosan na tu činjenicu, jer za njega Skrillex ima onu energiju koja će ga još dugo zadržati na sceni.

Vjerujem da će Skrillex trajati puno duže od svog glazbenog žanra koji ponekad izgleda kao dobar komercijalni TV trend. Najbolje stvari trenutno su deep house. Jamie Jones, Solomun i slični, nakon toga će opet doći nešto što će biti još više cool“ – zaključuje Fatboy Slim koji zapravo ne voli dubstep, i vjeruje da neće još dugo trajati te da će Skrillex imati sposobnost da uvidi kako bi trebao proširiti svoje glazbene vidike, jednako kako je on na vrijeme napustio Big Beat.

dubstep

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2