Skip to main content
  • home made

Home Made se aktivirao

Nakon „Olje“ iz radionice domaćeg labela Home Made stiže poklon u ovo predblagdansko doba u obliku novog singla „Nikolina“ i to u tri različite verzije dostupne na free download.

Piše: 

Naslovna foto

Home Made

Domaći producenti i DJi Sergej Snooze i Mario Franić FM zaključili su da se u ove hladne zimske dane najbolje grijati u toplom studiju i producirati glazbu koja će onda zagrijati i sve one koji u skoroj budućnosti budu plesali na nju. Kako su obojica svjesni činjenice da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, singlovi su kao što primjećujete nazvani po njihovim ljepšim polovicama. Nakon što je publika odlično prihvatila „Olju“ red je da vam predstavimo „Nikolinu“ koju možete preslušati ovdje.

home made nikolina

Singl “Nikolina“ uz tech-house original dolazi u paketu s remiksima odličnog riječkog dvojca Highland Brothers Inc koji su se pobrinuli da „Nikolinu“ doživimo u deep/dirty izdanju, dok je mladi i prespektivni beogradski producent John Jogurth dao „Nikolini“ oštrinu potrebnu za plesni delirij.

Što je više slušamo to se teže možemo odlučiti koja nam je verzija draža, na kraju krajeva ne moramo ni odlučivati, Sergej i FM singl su odlučili dati na free download, pa „skidajte“ i uživajte!

Home Made obilježava osam godina postojanja, ono što uskoro očekujemo jest i zajednički nastup Sergeja Snoozea i FM-a. Dečki kažu da će nastup uslijediti nakon što objave još zajedničkog materijala, no mi smo spremni doći na podij kojim će oni dirigirati odmah.

Djevojke su oduvijek zavidile Oliverovoj Magdaleni, Manueli ili Kalemberovoj Ani, stoga će sve Olje ili Nikoline definitivno biti oduševljene što se od sada mogu hvaliti da postoje pjesme nazvane i po njima.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web