Skip to main content
  • 2.11.2011.

Fatboy Slim negira ujedinjenje svog bivšeg benda

Posljednjih dana Fatboy Slim je u središtu pozornosti. Nedavno su mediji pisali kako želi započeti karijeru pod novim umjetničkim imenom a potom je objavio i povratak u Brighton.

Piše: 

Naslovna foto

Fatboy Slim


Šlag na kraju je bila i glasina da se stari bend The Housemartins opet okuplja. 48-godišnji glazbenik još uvijek je u kontaktu sa članovima svog bivšeg benda ali kako navodi u priopćenju, ne planira se vratiti istome otkad se razišao s njima davne 1988.g.

"To se jednostavno ne može dogoditi. Dogovorili smo se prije više od 20.g. da se razdvajamo i da se nikada više nećemo ujediniti. Ponekad odemo na ručak prilikom godišnjice albuma "'London 0 Hull 4'" te na zajedničko fotografiranje".
{youtube}R3F1WfyNFWQ{/youtube}

Iskoristit ćemo priliku i najaviti povratak Fatboy Slima u Brighton. Na plažama ovog engleskog grada engleski je glazbenik održao koncert davne 2002.g. na kojem je prisustvovalo više od 250,000 posjetitelja. Ovaj put organizira se dvodnevni događaj Big Beach Boutique na stadionu koji prima 26,000 mjesta. Uz legendarnog umjetnika nastupaju Carl Cox i Nero, dok će ostatak line-up-a biti poznat vrlo skoro.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2