Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Fernanda Martins donosi tvrdi techno zvuk Brazila u Boogaloo

Miljenica brazilske publike još jednom se vraća u “hram sreće”

Piše: 

Ove subote, 3. prosinca u Zagreb ponovno stiže brazilska producent i DJ-ica Fernanda Martins, poznata po svom techno i hard techno zvuku. Već na prethodnim izdanjima, zagrebačka publika mogla je otkriti o kakvoj se DJ-ici radi jer Fernanda Martins techno smatra najboljim načinom za izražavanjem osjećaja, a njeni setovi obiluju nepredvidljivim prijelazima.

Future Scope na Main floor dovodi i Du’Arta koji na sceni djeluje već 17 godina, a bio je gost hrvatskih organizatora i na početku godine. Ono po čemu je Du’Art poznat je njegovo korištenje tri decka za svoje setove.DJ Rush, Dave Clarke, Ben Sims samo su neka od imena koja su ostavila ogroman utisak na njegov zvuk što je i vidljivo u njegovim opasnim setovima.

Postavu headlinera zaokružuje regionalna zvijezda Lea Dobričić. Nastupala je uz najveća techno imena kao što su Richie Hawtin i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju. Main floor zagrebačkog “hrama sreće” zaokružuje se s neizostavnim, miljenicima Future Scopeove publike, DJ Jockom i Shipom koji će nastupiti u već tradicionalnom b2b izdajnu.

Drugi floor Boogalooa također je rezerviran za Future Scope, a on će biti obilovan nešto blažim zvukom. Iz zvučnika će se čuti ritmovi Lemona, Life4Funka, Kalija i Neroa.

Regularne ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sonus 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2