Skip to main content
  • 17.05.2007.

Festival trance glazbe u Austriji – Drops Reflection

Ova godina nam je festivalski itekako naklonjena. Ponude izbijaju na sve strane. Razne zemlje sirom svijeta i Europe nude veoma bogate line up-ove na svojim manifestacijama. U nasem susjedstvu se odrzava jedan isto tako nezanemariv festival koji je itekako impozantnog line up-a sa domacim i stranim gostima.

Piše: 

Naime radi se o velikom trance festivalu koji organiziraju jedni od vodećih labelova trance scene "Groovecriminals records & BNE production" a pod imenom: "Drops Reflection" i održava se ove godine u lipnju tocnije od 14-19.06. u susjednoj nam Austriji tik uz samu granicu. Mnoga velika imena elektonske a posebno trance scene okupila su se na jednoj velikoj manifestaciji i u petodnevnom boravku izuzetno prelijepog prirodnog ambijenta, predstaviti svoja mnogobrojna nova i stara izdanja. Masovnom prestavljanju trance kulture prisustvovat ce projekti kao sto su Atomic Pulse, Ace Ventura, Ananda Shake, Audiotech, Dark Soho, Dino Psaras, Lish, E Ject, Fatali, Liquid Soul, Oforia, Psychotic Micro, Pop Stream, Silicon Sound, Shift, Tim Shulds kao i mnogi drugi, dok ce legendarni Astral Projection svojim live performansom otvoriti festival.

Pored stvarno velikog broja live actova predstavit ce se mnogi artisti i DJ setovima. Kao sto je obicaj na svakom festivalu postoje dva stage-a: Mail stage i chill stage. Na ovom festivalu imat cemo prilike uzivati uz na chill stageu uz zvuke blakanskih i europskih artista iz Sound Mute i Cosmicleaf records organizacija a i drugih. Tamo ce se moci uzivati uz Voxa, Kanc Cover, Zero Cult, MLT, Denny i drugi. Odlican izbor za poceti jedno dugo festivalsko ljeto. Ukoliko ste festivalski tip i plemenska dusa vasa prva destinacija:

DROPS REFLECTION FESTIVAL 14-16.06. Austria

More info www.dropsreflection.com

Petodnevni komplet karata za festival mozete naruciti po cijeni od 55 eura na e mail adresi
lara@soundmute.org

Lara
www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2