Skip to main content
  • 11.12.2015.

Floating Points i Four Tet na novoj pjesmi Katy B

U kolaboraciji s Floating Pointsom i Four Tetom, Katy B je predstavila traku "Calm Down" s nadolazećeg albuma "Honey".

Piše: 

Engleska glazbenica Katy B objavila je pjesmu "Calm Down" s novog projekta "Honey", za kojeg datum izlaska još uvijek nije poznat. Dostupan je samo cover albuma, a najavljeno je kako će surađivati s brojnim producentima i glazbenicima. Katy je svoje posljednje studijsko izdanje naziva "Little Red" objavila 2014. godine. Taj album uključuje i dvije izuzetne suradnje, onu sa Samphom na pjesmi "Play" te s Jessie Ware na "Aaliyah". Engleski glazbenik Four Tet u lipnju je izdao osmi studijski album, "Morning/Evening". Floating Points je svoj debitantski album, "Elaenia", koji se ubraja u najbolja ovogodišnja izdanja, objavio početkom studenog. Traku "Calm Down"odlikuju šuplji zvuci razigranog basa i pulsirajući beat koji se postepeno disperzira u neki napuknuti shuffle. Ispod poslušajte suradnju troje engleskih glazbenika.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2