Skip to main content
  • 11.12.2015.

Tvoja Klubska osvaja drugo mjesto u Gemiusovoj analizi tržišta!

Postoji nekoliko temeljnih odrednica onoga što te čini čovjekom, što te čini divnim i tjera da rasteš. Jedna od njih je neutaživa znatiželja. 

 
Upravo potaknuti ovom emocijom počeškali smo čelo, pucnuli prstom i priupitali nešto ekipu iz GemiusAudiencea koja dane provodi zapetljana u istraživanja, analize tržišta i generalno zanimanju za ono što ti kao korisnik svega dostupnog želiš, kako bi ti optimizirali iskustvo surfanja svekolikim prerijama Interneta. Zanimalo nas je gdje bismo mogli biti bolji, kako pružiti više i gdje se trenutno nalazimo u hranidbenom lancu.

 
I Gemiusi su obavili svoje i javili se s neočekivanom vijesti koja nam je razvukla lica u jedan od onih oko glave. Ponosno možemo puhnuti malo u svoj rog i podijeliti s vama da je KS proglašena 2. portalom u Hrvatskoj prema affinity index metrici za rasplesance od 18 – 35 i to specifično u domeni putovanja. Prekrasna vijest uoči glazbene šetnje spram 15 godina sa vama. Tako da moramo zahvaliti svima onima koji su se interesirali, dogovarali i vozili se s nama na lokacije pod otvorena festivalska neba, uživali u kampovima i na podijima diljem naše lijepe zemlje i regije. 

 
U ovoj kategoriji pobijedila nas je šminkerica.com a iza nas su ostali portali kao fashion.hr, buro247.hr., elle.hr i studentski.hr. Baš, ali baš nikako, nemamo plan busati se o prsa u King Kong modusu jer si nekada gore nekad dolje kako se kotač života okreće. Jedini cilj je bio podijeliti naše osobno veselje s vama. Znate kako ide: podijeliš li sreću ona se udvostručava, podijeliš li tugu ona se prepolavlja. Pa ostali vi nama sretni, veseli, nemirnih stopla i srca! Tko zna možda slijedeće godine oko vrata ovjesimo zlato!
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2