Skip to main content
  • 5.06.2019.

ForestRoom – senzibilnija dimenzija Forestlanda

Sinergiju s prirodom i uvid u njezino stanje u punoj srpanjskoj budnosti osjetit ćemo na Forestlandu od 19. do 21. dana sedmog mjeseca.

Piše: 

Karte za taj bajkoviti festival u Brezju čekaju nas na Ticket2go, a na njihovom stageu ForestRoom čeka nas interesantnan ogranak žanrovske fuzije koju nudi ovaj festival, međimursko srce scene.

Ted Funke pravi je predstavnik Slovenije jer kaže da se oduvijek najudobnije osjećao u groovy funky i soul houseu, a glavni mu je cilj na podiju stvoriti feel-good groove. Svi znaju za program Sutra je subota, kao i za Pill Jacksona koji stoji iza njega. Pliva u deep i house oceanima. Ništa ne može probuditi osjećaje u čovjeku kao što mogu dobra glazba i kava. To zna Nik Orosi, ponajbolji zagrebački barista i strastveni glazbenik.

Kay Zrill i Pintha Indahouse su varaždinski sinonimi za elektroničku glazbu. Puštaju samo najbolje od housea.  Wise D & Kobe dolaze iz susjedne nam Srbije. Glazbene frekvencije poklopile su im se prije gotovo 20 godina, otkada su do detalja izgradili svoj stil. E-Base je duša Tech Rooma u Boogaloou. Voli ga čak i Josipa Lisac, s kojom je surađivao na njezinom albumu. Lawrence Klein mogao bi se također sviđati Josipi. Šibenski domaćin Tunela i melodičar.

Kraundlera smo baš ovih dana slušali na Top DJ Roomu. U glazbi je još od vremena CD-ova. Forestland je definitivno poseban po tome što će svi znatiželjni dobiti priliku vrlo temeljito se upoznati i sa slovenskom scenom. U slučaju ForestRooma to su glazbenici koji njeguju senzibilniji plesni stil i kombiniraju ga s neodoljivim ritmovima. Uz Ted Funkea, house majstori iz susjedstva su Sam.O.Sim, Dino DZ, Josh Somen, R-G-M, David NYX, Barbs, Happy B i SIBBJAG. Jedva čekamo!

>Forestland virtualno<
https:// www.forestland.hr
https://www.facebook.com/ForestlandFestival/

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2