Skip to main content
  • 22.05.2019.

Regionalna imena koja će okupiti najpoznatiji međimurski festival Forestland

Od 19. do 21. srpnja održava se Forestland, koji pitoreskno mjestašce Brezje pretvara u epicentar elektroničke glazbe.

Piše: 


Uz velike svjetske zvijezde poput Ferrecka Dawna, The Yellowheadsa, Rubena de Rondea i Maura Picotta, na glavnom će se stageu predstaviti  i zanimljvi domaći i regionalni artisti.

Mike & Me je novo lice na sceni, a može se, među ostalim, pohvaliti nastupom na Ultra Europeu. Nedavno je izbacio prvi singl, zaraznu pjesmu „Feel Your Love“. House majstor Timo G dolazi iz Slovenije i jedno je od tamošnjih najprepoznatljivijih imena. Moto mu je da se njegov zvuk sastoji od tri važna slova „E“ – energije, emocija i ekstaze ritma.

DJ Arien je na Forestlandu doma – dolazi iz Međimurja, a prošle je godine skupa s Rumunjom Nickom Havsenom napravio himnu festivala, koju su nazvali „Highlander“. Johnny Costa nije slavni američki jazz pijanist, nego DJ koji dolazi iz Varaždina, a sve je češći gost i u zagrebačkim klubovima.

Miloš Stankić je EDM producent i DJ iz Brčkog u Bosni i Hercegovini. Iz njegovih se zvučnika mogu čuti electro i progressive house, big room, ali i trap, dubstep, drum'n'bass te drumstep. Sasha Mikac svestrani je tip koji je tajnama glazbe podučio brojne mlade DJ-eve, a jedno je vrijeme bio i voditelj poznate breakdance skupine Nexus. Bio je gost ADE-a čak tri godine za redom.


 
JuraS dolazi iz Maribora, a već je godinama poznat kao spona između hrvatske i slovenske elektroničke scene. Čest je gost na Forestlandu. Corti Organ je hrvatsko-njemački duo koji je najviše pod utjecajem trance, ali eksperimentiraju i s houseom i technom.

Slovenac Avadox je na sceni još od ’92., a prije nekoliko godina je prestao nasupati pod svojim osobnim imenom i uzeo umjetničko koje koristi i danas. Od progressive housea više se okrenuo EDM-u, a nastupao je na brojnim pozornicama, kako klupskim, tako i festivalskim. Sid Cisse također dolazi iz Slovenije, a supportaju ga imena kao što su Don Diablo, Dannic, Swanky Tunes, Curbi, Joachim Garraud, Ummet Ozcan, Judge Jules.


Avadox

Ulaznice za Forestland, najpoznatiji elektronički event u Međimurju, koji je u samo nekoliko godina stekao kultni status, dostupne su za tek 100 kuna na platform Ticket2Go.

>Forestland virtualno<
https:// www.forestland.hr
https://www.facebook.com/ForestlandFestival/

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2