Skip to main content
  • 8.10.2019.

Forniva izdao remiks Depeche Mode-a

Sarajevski producent prepoznatljivog zvuka sa svojim kolegama sa londonskog labela izdao novi remiks.

Piše: 

Forniva je DJ i producent čije trake prožimaju deep, tech i melodične elemente. Njegovu glazbu podupiru glazbenici poput Sasha, Hernan Cattaneo, Guy J,  Dubfire, Nick Warren, Eelke Kleijn, Kollektiv Turmstrasse, Loco Dice i mnogih drugih . Također se bavi organizacijom i promocijom Silver & Smoke Club-a u  Sarajevu a u svojoj glazbenoj karijeri pult je dijelio sa brojnim svjetskim zvjezdama poput Solomun, YokOo, Traumer i drugih. Etikete na kojima izdaje širok su spektar od roterdamskog Manual Music preko Movement Recordingsa do britanskih Lowbit, Transpecta te mnogih drugih.

Može se pohvaliti odličnim b2b setom sa Lawrence Kleinom na Exit festivalu koji je oduševio posjetitelje a kada smo ga zamolili  da nam sam predstavi svoje novo izdanje ukratko nam je ispričao njegov nastanak: „Remix smo odradili skupa Sonic Union iz Londona i Eleven Sins iz Sarajeva. Inače, skupa radimo u izdavačkoj kući Lowbit iz Londona i kako smo često u kontaktu shvatili smo da nam je svima ''It's no good'' od Depeche Mode jedna od dražih traka. Zaključili smo kako bi ju   rado  vrtili u setovima, međutim, nije postojala adekvatna moderna verzija pa smo odlučili uzeti stvar u svoje ruke."

Remix je izdan preko promo poola izdavačke kuće Manual Music iz Rotterdama i može se besplatno skinuti. Podržan je od dosta velikih imena, a neka od njih su: Artbat, Damian Lazarus, Betoko, Citizen Kain, Kolsch, Nicole Moudaber, Boss Axis, Audio Junkies, Jos & Eli i drugi.

Forniva se pridružuje golemom line upu za naš veliki rođendanski party povodom 18 godina postojanja, u petak 15.11. u Aquariusu gdje predstavljamo koncept More Than Clubbing. S njim su još Valentino Kanzyani, Mayell, Mate Čeko, Forniva, Lawrence Klein, IGZ, Legabyte Live te Sergej Snooze. Povoljnije ulaznice su u pretprodaji na Entrio ili lancu prodajnih mjesta.



Facebook event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

 

 

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju