Skip to main content
  • 29.09.2019.

Objavljujemo drugi val izvođača za naš party povodom 18 godina

Klubska scena je uskoro punoljetna, a svi već znaju da se tim povodom 15. studenog u Aquariusu sprema veliki party pod egidom “More Than Clubbing”.

Piše: 


Stiglo je vrijeme da s vama podijelimo i drugi val izvođača, koji, odmah da kažemo, nije posljednji jer još mnogo toga otkrit ćemo tijekom listopada.

Iz Sarajeva stiže Forniva, kralj deep, tech i melodičnih elemenata glazbenog sustava. Podržavaju ga Âme, Sasha, Jonh Digweed, Hernan Cattaneo, Guy J, Guy Mantzur, Steve Lawler i brojna druga na globalnoj razini cijenjena imena.

Svima koji prate regionalnu scenu sigurno nisu promaknuli uzbudljivi događaji u sarajevskom Silver & Smoke klubu, u kojem je Forniva rezident. Dašak te posebne atmosfere iz svojega doma donijet će nam u i Zagreb.

Iz Dalmacije nam, pak, dolazi Lawrence Klein. Šibensku ste zvijezdu mogli ovoga ljeta upoznati na svim najvećim regionalnim festivalima, ali i na našoj Klubskoj sceni, gdje je kolumnist koji redovito odabire najbolja nova regionalna izdanja. Između ostalog, ovaj utemeljitelj kolektiva RatCat je dobitnik i Ambasadora za svoju klupsku večer Opposite te proglašen trećim naboljim DJ-em po izboru publike. RatCat je prošle godine oborio rekord i otišao doma s rekordnim brojem Ambasadora.

Ako nekoga ne treba posebno predstavljati, onda je to ikona Sergej Snooze. Klubovi Sirup i Porat te etiketa Home made su pojmovi koji su neizbježne asocijacije na hrvatsku elektroničku scenu. Iza njih, naravno, stoji Sergej, profesor na fakultetu, ali i iza DJ pulta. Zato jedva čekamo čuti kakvo predavanje sprema za našu punoljetnost.

Imamo i jednu LIVE premijeru. Nakon dugogodišnjeg eksperimentiranja i rada sa DJ-anjem, dva brata porijeklom iz Grada na Dravi,  Indy Slide i Junior G, svoj interes i strast preusmjerili su u pravcima sintesajzera, ritam mašina, sekvencera, mnoštva kablova i žica, te stvaranju i skladanju vlastite glazbe. Time su zakoračili u izazovni i vrlo zahtjevan zajednički projekt – hardverski live act pod imenom Legabyte live. Stilska orijentacija im se bazira na energičnijem techno i electro zvuku šireg spektra, što možete očekivati i na ovom njihovom premijernom nastupu.

Rođendansku feštu će, uz vrsne glazbenike i umjetnike, posebnom učiniti i dodatne aktivnosti poput live streama, flashback cornera, performancea… Prvi kontigent Early Bird ulaznica je rasprodan. Od danas su u prodaji Standard ulaznice po 70 kn na Entrio.hr i lancu prodajnih mjesta.

Odvodimo clubbing na novu razinu i vraćamo se temeljnim vrijednostima naše scene – plesu, ljubavi, zajedništvu, slobodi, izražavanju i poštovanju. Slavimo ono što živimo i osjećamo te pokazujemo da je elektronička plesna glazba, kultura u pravom smislu te riječi.

U Aquarius na 2 floora dovodimo stupove scene, kao i mlade perspektivne artiste. Povezujemo regiju.

FB Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

Sve se to već moglo iščitati iz prvog vala izvođača koji smo nedavno objavili. Podsjetimo, iz Slovenije nam dolaze predstavnici LuckIsOn kolektiva – njegov osnivač i legenda tamošnje scene Valentino Kanzyani te mlada slovenska nada Mayell, eksplozija veselja i brutalne selekcije glazbe. Uz njih, svirat će nam i IGZ te Mate Čeko, članovi kolektiva Synesthesia i NAMAZ, odnsono Sindikat i Miniwal, koji već neko vrijeme žive “More Than Clubbing” koncept i inovativnim izrazima pokazuju da je elektronička glazba suvremena umjetnost, a isto tako i životni stil.
 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk