Baner
alt

FOTO: Trance psihodelija Modem Festivala 2017.

Srijeda, 02 Kolovoz 2017

Fotograf Ivan Šardi donosi prvih 20-tak fotki sa nedavno završenog Modem Festivala koje na najbolji način opisuju pozitivnu energiju koja se od 24. do 30. srpnja širila središnjom Hrvatskom.


alt

alt

Cijelu fotogaleriju od 300 fotografija moći ćete pogledati od četvrtka do subote u našoj GALERIJI

alt

alt

Momento Demento ili trance psihodelija u srcu spremljena pod abrevijaciju Mo:Dem festivala, u svom 6. izdanju održao se među krošnjama i ponad kristalnih voda Primišlja.

alt

alt

alt

Nova godina donijela je i novi koncept za sve one otvorene prema glazbi, svemiru, suplesačima, drugim točkama gledišta i mutnim marginama onoga što je moguće, prema svemu onome što život može biti kada oguliš s njega ego, arogancije, podjele, predrasude i ostane ti samo nerafinirana srčika duše i onoga što znači biti čovjek.

alt

alt

2017. je godina u kojoj su vile i vilenjaci šuma Primišlja ujedno i plesali na tri pozornice - The Hive, The Swamp i Zen Garden - koje ruše tradicionalni festivalski koncept podjela i stavljanja ograda glavnih i alternativnih pozornice.

alt

alt

alt

Ideja je stigla kao naklon psihodeličnoj glazbi kao direktnom vodu od stopala do razumijevanja sebe i svijeta, koja se upravo temelji na radikalnoj inkluziji svih koji su voljni čuti i kao žanr se razvijala na otvorenosti i raznovrsnosti utjecaja.

alt

alt

Tri pozornice sada odbacuju nasilne mainstream kategorizacije u korist savršene ravnopravnosti.

alt

alt

alt

Pročitajte više o psihodeličnom iskustvu slunjskog župnika na Modem Festivalu.

 alt

alt

alt

alt

alt 

alt

alt 

alt

alt

alt

FOTO: Trance psihodelija Modem Festivala 2017.