Skip to main content
  • 26.07.2023.

Francesco Farfa će svojim ritmovima oviti Ljetnu pozornicu Opatija

Jedna od najljepših pozornica u Hrvatskoj ponovno postaje plesni podij za elektroničku glazbu

Piše: 

U subotu 29. srpnja, Liminal kolektiv se vraća na Ljetnu pozornicu Opatija s glavnim gostom iz Italije Francesco Farfom te lokalnom podrškom koju čine Bronski, Marcel, Soulfreq i DJ-evima Greenlight kolektivaAndreas, Ivan Erjavac i Phonophobes.

Francesco Farfa je rođen u Toskani, a na sceni je aktivan od 1985. Godinama je na vrhu talijanske underground scene, za što je uvelike zaslužan i njegov razvoj u tehnikama miksanja. Počevši s vinylima došao je do digitalnog svijeta u kojem spaja najbolje od starih i novih tehnologija.

Njegova misija je daleko iznad trendova, koje on ne ignorira već procesira. Nekoliko desetljeća od početka karijere i dalje iznenađuje svojim setovima – koji mogu varirati od housea, techna i minimala ovisno o situaciji. 

Iz kolektiva poručuju kako se vraćaju na najljepšu pozornicu, onu ljetnu i opatijsku. “Najdraži su nam to događaji, koju su kombinacija posebno lijepe lokacije i posebnog zanimljivog gosta kao što je Francesco Farfa.”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Ljetna pozornica Opatija: Francesco Farfa

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2