Skip to main content
  • 30.01.2016.

Francuz Oxia nakon više od desetljeća u Zagrebu

WMC Zagreb i FB zajednica I Love Minimal Techno udružuju snage u novom događaju koji će se održati u zagrebačkom Hypo centru.

Piše: 


U subotu, 12. ožujka kao prvi najavljeni gost je jedan od najpoznatijih ukrajinskih DJ-a Spartaque koji sa sobom nosi 300 izdanja na različitim etiketama. Svirao je na poznatim događajima poput Maydaya, LoveParadea i Kazantipa i ukrajinskoj inačici Global Gatheringa.
{youtube}jKHx4ZV1dps{/youtube}

Drugi headliner je Oxia, koji u Zagreb stiže prvi put nakon 31.1.2003. Jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi.
{youtube}izpkcAVc4dc{/youtube}

Trećeg headlinera objavljujemo 8. veljače, a što se tiče ostalih izvođača za pultom su još Pillsman, Worda, Borg. Ulaznice za ovaj događaj potražite od ponedjeljka 1. veljače na Croatia Tickets po 75 kn.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2