Skip to main content
  • 1.02.2012.

Fresh meets Retro u Shamballi na gramofonima

Shamballa Club Zagreb Vam s ponosom predstavlja pravu programsku poslasticu za sve istinske ljubitelje pravog clubbinga. FreSh program dobiva novu dimenziju zvanu Retro, što bi značilo da ćemo se prisjetiti starijih vremena clubbinga kada su svi DJ-i svirali isključivo na gramofonima.

Piše: 

Naslovna foto

Shamballa


Party se održava na 2 floora i nastupaju čak 4 DJ-a. Na glavnom podiju, pod svijetlima Shamballinog sjajnog light sustava, boje FreSha branit će house DJ-i Marc Bucca i Joe 2 Shine, uz čije moderne ritmove imate prilike plesati svake subote na FreSh programu.

Na tzv. Gramophone flooru, nastupit će 2 legende hrvatske clubbing scene i svirat će isključivo na gramofonima! Grga, također poznat kao Toxic, poznati DJ i glazbeni urednik, resident je i jedan od pokretača Sintetica, Bodywork, Futurescope i Body & Soul programa. Sa nekoliko ljudi sudjeluje u projektu DJ-Akademije. 2005. se vraća u Fanatic, gdje ostaje do 2011. Jedan je od najdugoviječnijih trenutno aktivnih D. J.- a u Hrvatskoj.

Grgi će se na Gramophone flooru pridružiti Hrvoje, poznatiji kao DJ Kid, također je na sceni skoro od kad je i scene, a nastupio je sa svim renomiranim DJ-ima na velikim partyima u OTV-u, Aquariusu i Bestu, i također spada u legende hrvatskog clubbinga, a do nedavno je svima poznat po svojim setovima koji su koji su žarili i palili u njegovoj zadnjoj rezidenciji, zagrebačkom Fanatiku. Njegove vještine poznate su i u Velikoj Britaniji, posebno u popularnom londonskom klubu Neighbourhood, te u nekoliko klubova u Oxfordu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2