Skip to main content
  • 13.03.2007.

F.Scope slavi 6. rođendan partijem na 3 floora

Zagrebački projekt F-Scope svoj će 6. rođendan proslaviti gostovanjem nizozemskog techno DJa, producenta i remixera – Steve Rachmada, 16. ožujka u zagrebačkom The Bestu. Gostovanje se taman poklopilo kada i turneja za novo-objavljeni album „Neo-Classica“ koja je započela 22. prosinca u japanskom Tokyu a završava 21. lipnja na nizozemskom festivalu Extrema.

Piše: 

F.Scope serijal je u svojih 6 godina postojanja ugostio neke od najvećih imena elektronske glazbe, a samo neka od njih su: Farley Jackmaster Funk, DJ Heather, George Morel, Mark Farina, Trevor Rockliffe, Kevin Saunderson, H-Foundation, Aril Brikha, Billy Nasty. Ostatak pozamašne liste DJa možete potražiti ovdje. Uz Rachmada na techno flooru sviraju Mary i Ivan Komlinović. Kako bi ljubitelji svih glazbenih smjerova došli na svoje F-Scope Team se pobrinuo ugostiti Stereo Studio trojac Felver, Omar, Dav na istoimenom flooru. U VIP roomu sviraju Blacksoul i Grga.

Album Steve Rachmada pod imenom „Neo Classica“ je četvrti po redu u karijeri Steve Rachmada a izašao u CD formatu ili u paketu od 3 vinyla. Steve Rachmad je drugi Nizozemski techno DJ koji izbacuje album za japanski label Sino. Europsko izdanje albuma ugledali smo početkom veljače 2007.g. Japanski label Sino osnovali su i vode slavni dvojac Technasia a čini se kako na oku drže sve kvalitetne techno umjetnike iz Nizozemske. Prije dvije godine na njihovom labelu album je izdao i Joris Voorn što ga je lansiralo u jednog od najtraženijih techno umjetnika u svijetu.

Ulaznice će biti po cijeni od 50 kn u pretprodaji ili s SMS Flyerom do 23h (66753), 60 kn do ponoći ili 70 kn kasnije.

Pretprodajna mjesta su:
•    Klub 10 (Vlaška 10)
•    Cafe Bar Baredo (Varšavska)
•    Transport Footwear (Importanne i Gajeva)
•    Integral (pothodnik)
•    blagajna kluba "The Best"

Sretno F-Scope Teamu želi cijela redakcija Klubske Scene!

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2