Skip to main content
  • 13.03.2007.

I ovog ljeta Buba Fest u Makarskoj

U razdoblju od 10. srpnja do 20. kolovoza ove godine Buba management i Club Vibes booking agencija organiziraju Buba Fest 02. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg festivala koji je ugostio preko 50 inostranih I domaćih DJ-a odlučili smo se nastaviti sa ovim projektom i napravimo još bolji festival. Organizacija je ponovo ista, Clubvibes naravno.

Piše: 

Način odabira kandidata je putem poslanih promo mix-eva, koje ćete slati putem mail-a na bubafest@clubvibes.info ili putem klasične pošte na Luna.Com d.o.o. Dubrovačka b.b. 88000 Mostar, BiH sa napomenom “Clubvibes.info – BubaFest02”. Najbolja 2 dj-a (na osnovu promo setova koje budu slali) konkurirat će sa prošlogodišnjim rezidentom Feđom Knajdl-om za rezidenciju, a također nakon nastupa u BUBI nastiupiti će na Clubvibes Groove emisiji u Londonu i imat će 2 svirke sa plaćenim prevozom i smještajem.
I ove godine festival će ugostiti preko 50 DJ-a, trajat će 40 dana i ulaz će biti besplatan. Kao takav ovaj festival je jedini na ovim prostorima a možda i šire. Najbolji kandidati nastupat će za vrijeme Porin-a u Makarskoj na Porin Buba party-u koji će trajati koliko i sam Porin od 22.04 – 26.04. Muzika koja dolazi u obzir mora da bude ritmična, sa vokalom i da zrači pozitivnom aurom. Jednostavno muzika prilagođena ambijentu (more, plaža, ples).

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2