Skip to main content
  • Funkerman - The Light
  • 23.02.2012.

Funkerman i Sharam Jey – novi singlovi

Iz Nizozemske nam stiže novo house izdanje, a iz Njemačke elektro, oba su upotpunjena vokalima i oba namjenjena plesnom podiju.

Piše: 

Naslovna foto

Funkerman – The Light

Funkerman kao suosnivač Flamingo Recordingsa na novom singlu „The Light“ ponovno surađuje s vokalom I/Fan s kojim je surađivao i na stvarima „The One“ i „Remember“. Nakon što je u ovom mjesecu u svom stilu izdao singl „Blow“ kako je počeo mogao bi raditi singlove na mjesečnoj bazi. „The Light“ će službeno biti objavljen 19.ožujka, do tad poslušajte jednu od njihovih suradnji i simpatični video koji je napravljen s likovnim umjetnikom Ruter Termohlenom.

{youtube}lLL8Roy_vYw{/youtube}

Osim Funkermana novo izdanje ima i Njemac Sharam Jey koje također upotpunjuje vokalom Katrine Noorbergen na singlu nazvanom "Living Like I’m Dying". Plesni elektro i zarazni refren mogao bi postati hit čim bude i službeno objavljen 5. ožujka za King Kong Records. Zašto nam se svidio poslušajte u nastavku.

{soundcloud}https://soundcloud.com/mrwonk/sharam-jey-feat-katrina-mrwonk{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2