Skip to main content
  • 16.06.2023.

Future Scope i Balance udružili snage te dovode opaka imena u Cave Romane

Stari rimski kamenolom nedaleko od mjesta Vinkuran postao je neizbježna plesna destinacija

Piše: 


Future Scope i Balance udružili su snage. Dvije renomirane hrvatske elektroničke organizacije 22. srpnja u Cave Romane dovode Guy J-a, Oxia te Christiana Crakena. Uz vruća techno imena nastupaju rezidenti organizacija – Lemon, Shipe, Krekman i Neroa.

Guy J je veliki izraelski elektronički talent koji donosi progresivni zvuk s kojim istražuje dubine elektroničke glazbe. Njegovi eterični setovi donijeli su mu globalnu slavu s plesne perspektive, pokazujući jedinstveno majstorstvo DJ-inga kroz besprijekorno spajanje melodija kroz žanrove uz istovremeni showcase fantastične glazbene produkcije koju potpisuje.

Oxia je jedan od najcjenjenijih francuskih DJ-eva i producenata s više od dva desetljeća karijere. Ljubitelje elektroničke glazbe osvaja diljem svijeta svojim minimalističkim tech-house zvukom. Njegovi setovi su remek-djela isprepletena slojevima zvuka i prepoznatljivim hipnotičkim ritmom.

Christian Craken je brzorastući DJ i producent iz Bugarske, koji je već osvojio publiku u Hrvatskoj sa svojim nastupom u zagrebačkom Boogaloou. Polako, ali sigurno bugarski elektronički as osvaja scenu sa svojim tvrdim melodičnim zvukom.

Lemon Inc. je institucija istarske elektroničke scene s više od dvadeset godina staža. Uz svoj istančani glazbeni ukus poznat je i po impresivnim tehnikama miksanja glazbe. Shipe je dugogodišnji rezident Future Scopea i organizator Šoderice koji iz tjedna u tjedan nastupa uz bok sa svjetskim elektroničkim imenima.

Krekman je na istarskoj sceni aktivan više od dva desetljeća . Kroz bogatu karijeru dijelio je DJ pult s velikanima, a svoj zvuk je ispolirao u kvalitetnoj mješavini housea i techna isprepletenim s elementima funka. Sastav izvođača zaključuje, hrvatsko-njemački DJ Neroa poznat po svom house i techno zvuku iz undergrounda.

 

Organizatori najavljuju “spektakularno glazbeno iskustvo koje će promijeniti vašu percepciju zabave” jer spoj impozantnih stijena, prirodnih elemenata i elektroničke glazbe stvara nevjerojatnu sinergiju.

Early Bird su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.