Skip to main content
  • 12.06.2008.

Gadjo – Its Alright (Blanco y Negro) + Remixes

Melodija pjesme So Many Times još uvijek stoji u našoj memoriji. Gadjo je s tim uratkom proizveo mnogo sreće i euforije na partijima diljem svijeta. Nakon poduže stanke ovaj umjetnik vraća se s novim radom – pjesmom It`s Alright, koja po pretpostavkama ima šanse da postane popularna. Iskoristio je ovo razdoblje i spojio iskustvo zajedno s vrsnim producentima te vokalima. Pjesmu su odmah remixirali Alex Gaudino, Jesse Garcia, Gold Ryan & Tapesh i Miguel Picasso.

Piše: 

Očekuje se na digitalnom izdanju za etiketu Blanco y Negro, 26. lipnja. Poslušajte je ovdje u originalu i remixima. Ako ploča ne doživi uspjeh u roku od nekoliko sedmica nakon objavljivanja, kaze se da je doživjela neuspjeh. Međutim, nije uvijek tako. U ljeto 2003.g. Gadjov album „So Many Times“ uz gostovanje Alexandre Prince prvi put je objavila mala ali ugledna njemačka izdavačka kuća Muschi Tunes. Pjesmu je izvodila nekolicina DJa određeno vrijeme i onda je nestala.

{snippet 2}

No, na ljeto 2004.g. Erick Morillo, najuspješniji house DJ na svijetu nastupa na Ibizi a u rukama mu se slučajno našla ta stvar koju je puštao iz nastupa u nastup. Uskoro pjesma zauzima prvo mjesto na njegovoj top listi a nije ni čudo da su onda i drugi njegovi kolege uvrstili je na playliste svojih setova (Roger Sanchez, David Guetta, Tom Novy, Milk & Sugar, Seb Fontaine, Antoine Clamaran, Steve Angello i Disco boys). Erick Morillo je napravio korak dalje jer je istu stvar izdao na svojoj izdavačkoj kući „Subliminal Records“.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk