Skip to main content
  • google
  • 20.06.2012.

Gasi se You Tube MP3 Converter?

Google namjerava tužiti You Tube ukoliko uskoro ne ugase funkcionalnost You Tube MP3 Convertera koji je korisnicima omogućavao jednostavno pretvaranje video isječaka u MP3 formate.

Naslovna foto

Google+

Google je za sada poslao vlasnicima ovog servisa pismo upozorenja, jer se prema njima radi o kršenju pravila korištenja ovog servisa. Sljedeći korak je tvrde iz Googlea sudska tužba.

YouTube-MP3.org inače korisnicima omogućuje da umetanjem bilo kojeg YouTube linka preuzmu mp3 audio zapis koji se na videu nalazi. Koristi ga oko 1,3 milijuna posjetitelja dnevno i njegovi predstavnici već su kontaktirali Google kako bi se mimo suda dogovorili, no iz Googlea se ne javljaju već su jednostavno već pokrenuli blokadu pristupa svojim serverima s domene YouTube-MP3.org

Predstavnik ovog servisa Philip osvrnuo se na dvostruke kriterije i ne davanje odgovora od strane Googlea kako bi zaštitio prava svojih 200 milijuna korisnika, te istaknuo da na još gori način prava krše Google News ili Google Books servisi u kojima Google dopušta skeniranje knjiga i sadržaja za koje njihovi izdavači ne žele da budu na taj način dostupni.

Ili je činjenica da Google ne odgovara na upite You Tubea zato što uskoro namjerava napraviti sličan softwer pa želi na vrijeme maknuti konkurenciju. 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2