Skip to main content
  • urban bug
  • 19.06.2012.

Proglašeni pobjednici Urban Bug remiks natječaja

Nakon tjedan dana glasanja za najbolje remiksere natječaja u organizaciji Urban Buga i Burn Studiosa proglašeni su pobjednici među kojima je i  Martina Borošić (Thalia) iz Hrvatske.

Naslovna foto

urban bug

Najbolji remikseri su: Dektend iz Srbije, Boško Adžić iz Crne Gore, Sead Plivac (Danieltwizt) iz Bosne i Hercegovine, Martina Borošić (Thalia) iz Hrvatske, Veztax i Aneuria iz Slovenije, Laszlo Deak (Faktor X) iz Mađarske i Rec Van Deck iz Rumunjske, a dodatna nagrada dodeljena je Nemanji Laziću iz Novog Sada, za najoriginalniji remiks.

Svi nagrađeni remiksi bit će objavljeni na Urban Bug kompilaciji koja će se besplatno dijeliti na Exitu, a remikseri će nastupiti na festivalu, na Urban Bug stageu u subotu, 14. srpnja. U užem izboru od hrvatskih remiksera uz Thaliu natjecali su se i Pete Dux, Leon Vukšić, Eddy C. i Domagoj P.
{youtube}F7I3dAsoSTA{/youtube}

Pobjednike je odabrao žiri u sastavu Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz Burn DJ Teama, Miloš Ignjatović ispred Exit festivala i Dušan Kuzmanov iz časopisa Urban Bug, a u obzir su uzeli i broj lajkova na stranici Urban Bug stage.

Natjecatelji su imali zadatak remiksirati pjesmu Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića "Give it Up", a nagrađene radove možete poslušati u nastavku:

Dektend: https://burn-studios.com/profile/dektend
Boško Adžić: https://soundcloud.com/bosko-adzic/dejan-milicevic-marko
Sead Plivac: https://burn-studios.com/profile/danieltwizt
Martina Borošić: https://burn-studios.com/profile/thalia_croatia
Veztax i Aneuria: https://soundcloud.com/aneuria/dejan-milicevic-marko
Faktor X: https://burn-studios.com/profile/faktor-x
Rec Van Deck: https://burn-studios.com/profile/recvandeck
Nemanja Lazić: https://burn-studios.com/profile/nemanja_87

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2