Skip to main content
  • 27.12.2023.

Gdje za Novu? Donosimo vodič regionalnih Novogodišnjih dočeka 2024.

Najluđi dan u godini je ispred nas, a pitanje kako ga provest je i dalje aktualno. Koji se partyji i programi nude u regiji za doček 2024. provjerite u nastavku.

Piše: 

Naslovna foto

Elisha Terada

Jedan od najpoznatijih gradova u regiji, kad su u pitanju Novogodišnji dočeci je Beograd. Central Dance Event se još jednom vraća u beogradski Hangar, ovog puta s dočekom i reprizom sutra dan. Za sami Novogodišnji doček partijaneri će plesati uz ritmove Felixa Da Housecata, Darrena Emersona, Timo Maasa, Mirka & Meexa te Groovymana. Dok će reprizu odradit uz Anfisu Letyago i Idu Engberg.

20/44 sprema petodnevnu NYE feštu, a ulazak u 2024. će biti uz Šćepu i Lutona, dok repriza uz Kristijana Molnara. Tko još stiže na NYE feštu u 20/44 provjerite ovdje. Drugstore za Novu godinu donosi program na dva floora. U Main roomu za pultom će se naći Raven, Lea Occhi, Muhi, Kristina Lalić i Maria Karan, dok u Black roomu sviraju Regen, Filip Xavi, Matej Rusmir i AM Hi.

Nedavno nagrađeni Kult sprema “NYE Weekend“, a za doček pripremaju maratonski rave s Dakissom b2b Dakmanom, Deom Tosh, Fikolom b2b Pao Paustom, Inner Sense, Meneom i Nexijem. Repriza dan poslije je uz Andrewa Mellera. Kompletni “NYE Weekend” program provjerite ovdje.

U Novom Sadu, 2024. se može dočekati na otvorenom uz b2b set Francka Rogera i Dejana Milićevića u Štrosmajerovoj. Club Tunnel za doček priprema “Wrong NYE” uz DJ Brku i Runyja, dok je sutradan repriza uz After Affair. Hala2 novosadskog sajma će ugostiti Green Love u postavi s Vladimirom Aćićem, Katalinom, Synsaneom, Acorom, Endzijem, Kluzom, Lebronaxu, Balšom i Dažbogom.

Ljubljanski klub K4 priprema doček na dva plesna podija. U Bazenu sviraju Christian Kroupa, Dvidevat i Schrauff, dok u Baru su za pultom Alex Ranerro, Izza i Lev b2b Rozle.

Doček nove godine u sarajevskom Trezoru je uz Commissar Laga, Anu RS te Adnoir i Edib D u b2b izdanju. Silver & Smoke priprema maratonski 15-satni doček uz šest rezidenata – Kupida, Alexandera De Funka b2b Eela, Calkinsa b2b Fedja Knajdl i More Than You.

Banja Luka u K.S.E.T.-u za doček pleše uz Sinišu Tamamovića te Ivana Z i Alexangera G. Klub Palma u Domu Mladih u Tuzli za Novogodišnji doček sprema “Oldies Goldies” i presjek elektroničke glazbe od njenog nastanka uz Daki & Worda.

U Podgorici, Radio Krš preuzima CKZ Ribnicu gdje pripremaju “glamurozni underground doček” na dva floora. U Kaminu sviraju GileRZ, SenOliver i DJ Deep, a u Foajeu sviraju Zael, Stefan Bulatović i Marek Tripkowsky.

Ukoliko se neki zanimljivi elektronički partyji iz regije nisu našli u vodiču, pošaljite informacije o njima na [email protected] pa ćemo ih nadodati na listu.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.