Skip to main content
  • 27.12.2023.

Montreal uvodi 24-satne party zone

Prema pisanjima kanadskih medija, klubovi i barovi po Montrealu bi od sljedeće godine krenuti s 24-satnim radom i programom.

Piše: 

Naslovna foto

Beverly Castro

Gradske vlasti u kanadskom Montrealu planiraju uvesti 24-satne party zone u određene dijelove grada. Jedan od prvih kvartova gdje bi klubovi i barovi mogli raditi tijekom cijelog dana i cijele noći je latino četvrt kojoj je potrebna “revitalizacija”.

Do sad ljubitelji noćnog života u Montrealu su mogli biti u barovima i klubovima najkasnije do 3 sata iza ponoći. No počevši nadolazeće 2024. stvari bi se mogle promijeniti zahvaljujući inicijativi neprofitne udruge MTL 24/24 koja se već godinama zalaže za bolji noćni život i kulturni sadržaj kanadskog grada.

Osim što bi se u Montrealu moglo izlaziti 0-24, grad na proljeće planira uložiti više od dva milijuna dolara u kulturni sadržaj noćnog života, a kako iz udruge MTL 24/24 kažu “Monteal je grad s bogatom kulturom, stoga političari prepoznavaju projekt i podržavaju plan.”

Prema trenutnim planovima, latino četvrt te posebice njen dio “Quartier des Spectacles” u Montrealu bi trebali postaviti novo party središte, ne samo Kanade već i cijele Sjeverne Amerike.

sonus 2
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.