Skip to main content
  • alt
  • 12.09.2015.

Genijalna Burning Man parodija

Kako smo taman ispratili Burning Man festival, zakopan duboko u pustinji, to znači da nas uskoro očekuju stotine sati snimki materijala koje će preplaviti web.

 
Burning Man je zamišljen kao mjesto potpune samoodrživosti, ultimativno mjesto slobode da budeš ti, grad usred ničega u kojem je svatko ovisan o svakom drugom, odsječen od svijeta i u potpunosti posvećen svojoj unutarnjoj kreativnoj životinji.
 
Ali Quiznos i team koji stoji iza The Maze Runner: The Scorch Trials bacaju svoj fini, satirom natopljeni, parodijski kamenčić u medijski bazen počevši riječima.
 
“Ne znamo zašto, ali millenijci su spremni predati tonu keša da bi sudjelovali na prenapučenom festivalu usred pustinje”

alt

 
Čini se da hodaju fenomenalnom delikatno razapetom žicom apsurda i realnosti za taman pravu dozu sarkazma koja te natjera da promisliš stvarnost. Od mijenjanja masaže za sendvič preko komentara kao: “Upravo sam vidio Googleovog izvršnog direktora u borbi vatrenim kopljem s P. Diddyjem”, pa sve do rečenica koje zvone neobično istinito:
 
“Lagali su nam, rekli da je ovo anti-establišment društvo bazirano na radikalnoj samoekspresiji. Postalo je mjesto koje bogati mogu prekrižiti sa svog bucket lista.”
 
Najsmješnije stvari su upravo one koje gađaju u srce stvarnosti koja se prešućuje pa je ovaj smijeh rezultat rješavanje napetosti koju latentno osjećaš jer znaš da je ovo što je šala spočitala isitinito. Sama sintagma anti establišmenta gubi obujam pojma kada se on sam počne provlačiti kao korporativna reklama lažne ekskluzive. No kako god, video je inteligento i smiješno složen pa stoga check it out!
 
{youtube}CBVBHRD5lNU{/youtube}
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk