Skip to main content
  • alt
  • 12.09.2015.

I? tko je proglašen najboljim američkim DJ-em?

Kako to obično biva kraj godine donosi liste, usporedbe, mjerenja debljine novčanika ili generalnog natjecanja tko ima veće ili bolje što.

 
Tako je svakako vrijeme za još jednu listu, možda ne popraćenu s toliko medijske pompe kao što je to ona DJMagova, no ipak America’s Best DJ lista jednako tako nije loša nova točka za zatočkati u živtopis.
 
 
I čini se da je američki DJ san uhvatio nitko drugi do slavni slastičar EDM-a, surfer na gužvama i vratalomac Steve Aoki. Još jednom sumnjamo da se lista najboljih ipak malo manje zamara stvarnim talenetima miksanja i produkcije a nekako je ipak važnija fan baza i popularnost i generalno agilni i sposobni agenti na plaći koji se brinu o društvenim mrežama. Disc Jockey bi trebao biti netko tko čvrsto drži uzde zanata u šakama, no nismo baš sigurni koliko je moguće istovremeno držati uzde i tortu. 

alt

 
Aoki je svoju pobjedu komentirao ovako:
 
“Nevjerojatno sam počašćen što sam odabran kao ovogodišnji pobjednik. Prvenstveno želim zahvaliti svojim fanovima na podršci kroz godine. Toliko sam zahvalan da i dalje imam najbolje fanove na svijetu. Ujedno zahvaljujem i svima u DJ Times i Pioneeru za sve godine podrške i želim odati priznanje svim sjajnim promotorima koji me bookiraju za odlične festivale i lokacije diljem Amerike. Riječi ne mogu izraziti koliko cijenim ovu nagradu i radujem se daljnjem ganjanju DJ strasti u desetljećima koja dolaze.”
 
Omnia klub u San Diegu će 11. listopada održati veliku ceremoniju i popratni party na kojem će Aokiju biti dodijeljena pozlaćena Pioneer mikseta.
 
Listu deset najboljih uhvatite niže:
 
01 – Steve Aoki
 
02 – Kaskade
 
03 – Diplo
 
04 – Skrillex
 
05 – Claude Von Stroke
 
06 – Dillon Francis
 
07 – Bassnectar
 
08 – Flosstradamus
 
09 – A-Trak
 
10 – Audien
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk