Skip to main content
  • alt
  • 18.07.2015.

Glazbeni lijek za Bol na Braču

Ima jedna zemlja, i u njoj jedan otok prepun blještavog bijelog kamena. Jedan dio kamena opasan je imaginarnom granicom i nazvan Bol i tamo se smjestio cafe bar Batuda.

 
Batudu je u spretne ruke preuzeo Baraka kolektiv i rođen je Batuda Summer 2015. Svake srijede kreće porgram Mixtape with Fat Ivy na kojima iz zvučnika lije smoothie 80-ih, 90-ih, disca, funka i housea. Petci su pak dezignrani za Contact večeri na kojima će se zateći Madezh, MJ Sudanni i Fat Ivy a subotnje večeri na repertoaru je zakucan Nightlife program s Jakir Brothersima i Marinom Klarićem na saksofonu.

alt

 
Također, subotnje večeri 25. srpnja, 1. kolovoza i 15. kolovoza možete poći i na vožnju brodom “Veli” iz luke od 2. 15. do 6. i 30 ujutro.. No imamo i neke posebne večeri izuzev da sada nabrojene stabilne party tapiserije, pa je večeras vrijeme za Graffiti na Gradele Warm Up party s Dj Pedo, Young Bocco i Fat Ivy.
 
 27. srpnja je noć za Graffiti na Gradele opening night na kojoj je iznova s nama DJ Pedo, Vuk Oreb i DJ Oliver. 5. kolovoza slijedi Bolska Fjera street Contact s Miss Soulfly a tu su i Madezh, MJ Suddani, i Fat Ivy, dok će 13. kolovoza floor zauzeti Madzeh i Mj Sudanni na Little Heaven Contact Warm Up-u.
 
Tako da povedu li te putevi istraživanja hrvatskog otočja koji puta na Brač znaš gdje te čekaju duge ugodne rasplesane noći. Batuda te čeka, otvorena, postojana i glasna!
 
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2