Skip to main content
  • 12.12.2022.

Glazbeni program Ambasadora po prvi put je imao i regionalna gostovanja

Zanimljiv glazbeni program održan tijekom dodjele nagrada Ambasador osnažen je gostovanjima iz regije

Piše: 


Program su otvorili riječki Cyborgix 4E75 feat. Jazzy koji je ekskluzivnim live nastupom proslavio 30 godina od prvog techno partya u Rijeci. Njihova glazba koketirala je od ambijentalnog zvuka do krautrocka.

Zatim su pozornicu zauzeli Indra ft. Gnomad na fruli sa trakom  "Pasem Konja Kraj Mjeseca" i Martin Ladika kao vokal. Traku su izveli na ovogodišnjem Modemu, a istoimena je dio humanitarne kompilacije Horns of Veles kojom Indra prikuplja sredstva za obnovu svoje potresom razorene kuće. Donirati se može kupnjom
kompilacije na Bandcamp platformi ili izravno na Indrin račun za donacije HR3723600003241799262 uz napomenu Donacija za potres.

Iz regije su stigli Herzel iz Sjeverne Makedonije koji je donio fuziju elektroničkih žanrova od disca, housea, techna do EBM-a te sarajevski multimedijalni umjetnik Drumelody. Glazbeni je program dobro protresao domaći elektro dvojac cura & dečko. Cura je tijekom nastupa ponavljala "Na čemu si ti", da bi Dečko u jednom trenutku za pultom skroz podivljao i počeo plesati kao pravi raver.

Pretprogram je otvorio Klox iz Splita, a na afteru su vrtili Jo Ann, Ivana Dragšić i Vazdaisti.

Pogledajte i video isječke glazbenih nastupa u nastavku.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2