Skip to main content
  • 15.01.2016.

Golemi Thump predstavio svijetu domaće prste DJ Jocka!

Mladi čovjek koji je u svoj san zakoračio jako rano i napravio ultimativnu petlju u kojoj se trud i sreća spoje i kažu "Zaslužio je, daj mu!" je DJ Jock.

 
Mami, tati i prijateljima poznatiji kao Stipe Škokić, Jock je sa 24 već na fino zacrtanoj putanji. Znaš da radiš nešto kako treba ako potpišeš za label autora prve ploče koju si ikada kupio s krhkih 14. Dok su drugi klinci otkrivali kutke i zakutke teenagerskih godina Jock je otkrivao techno i do 2009. sa 17 već bio rezident Pineta Beach Bara otvarajući i zatvarajući za velikane i održavajući sedmosatne techno maratone.
 
Nije potrajalo dugo dok se produkcija nije uvukla pod kožu i prvi EP "Columbian Lines" izašao je na Debuger Recordsu još prije no što je prevalio grbu punoljetnosti. I tada stiže rezultat svih sati provedenih za pultom. Cristian Varela potpisuje Stipu pod svoj Pornographic Records i traka "Chikas" iz domaćih ruku postaje zvučna kulisa u golemim svjetskim klubovima poput Spacea Ibize i na festivalima kao što su Tomorrowland, Awakenings, Electrobeach Festival i Exit Festival.

 
Kako kugle jednom kada se zarolaju, ako ne chillaš na lovorikama nego radiš dalje, imaju tendenciju ostati u pokretu daljnje trake dograbio je i Sasha Carassi za svoj Phobiq Records, Umek za 1605 kao i sam tata Cox koji je "Raw Love" pripisao svom Intec Recordsu. Ova sirova neprocesuirana ljubav u treptaj se popela na Beatpotrovih top 100 techna na 23 mjesto.
 
I tako se niti vežu, glazbena tapiserija se plete dalje, a Jocka se uhvatio i Thump koji u posljednje vrijeme po čitanosti ruši s trona i Resident Advisor. Jock je za Thumpovce odabrao nekoliko specifičnih životnih traka za rubriku Soundtracks of life pa za odabire uho zavitlaj niže ili za Stipina objašnjenja klizni direktno na Thump.
 
Traka za buđenje
{youtube}A3PAPxbx5CM{/youtube}
 
 
Posljednja traka koju slušaš prije izlaska iz kuće
{youtube}rWvomwjbm-Q{/youtube}
 
 
Traka koja zapali publiku
{youtube}Qysjnhfcsr0{/youtube}
 
 
Sportski soundtrack
{youtube}L9aTyZYuREY{/youtube}
 
 
Prva traka u DJ karijeri
{youtube}SO2A2pQQrR4{/youtube}
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2