Skip to main content
  • grabber dobrilla
  • 20.11.2012.

Grabber & Dobrilla na francuskom Lovezoneu

Nakon što su se ove godine ponovno aktivirali istarski dvojac Grabber & Dobrilla donose dobre vijesti. Potpisali su naime ugovor s francuskim labelom Lovezone Records i objavit će svoju stvar "Bollywood Dub" na Lovezoneovom VA albumu "A Journey In Santorini".

Naslovna foto

grabber dobrilla

Nakon prvog "A Journey In Santorini" sada stiže i drugi nastavak ove kompilacije, dubok i senzualan miks umjetnika iz Lovezone obitelji koji izlazi u ponedjeljak, 26. studenog 2012., ekskluzivno na Beatportu. Na kompilaciji se nalazi devet originalnih stvari čiji su autori: Mikael Delta, Dublicator, Alveol & Mat2Strass, Forteba, George Theofanidis, Mahos Paterakis, Grabber & Dobrilla, Asten i Alveol.

{youtube}q7R8KBS1DRw{/youtube}

Dvojac Grabber & Dobrilla čine poznati DJ Marc Grabber, organizator neprežaljenog Valkana Beach Festivala, te Dražen Dobrila, glazbenik i urednik u dnevnom listu Glas Istre. U proljeće ove godine izbacili i DJ mix album "Midnight In Cyberpunk" koji se može poslušati i besplatno downloadati u nastavku.

{soundcloud}https://soundcloud.com/grabberdobrilla/midnight-in-cyberpunk{/soundcloud}

Marc Grabber se nakon čitavih sedam godina pauze vratio i sviranju na house partyjima i već je s prve takve svirke u Rijeci izbacio live DJ mix "Fleuve" .

{soundcloud}https://soundcloud.com/marcgrabber/fleuve{/soundcloud}

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.