Skip to main content
  • alt
  • 7.09.2015.

Green Star DJ’s ujedinjuju Europu i preuzimaju svijet!

Zvijezde su zvijezde i koje god boje bile sjaje jednako jako! Tako i tako se samo poigravamo valnim duljinama.

 
No s vizalnih valnih, skačemo na one zvučne predstavljajući Green Star DJ's agenciju. Porođajne boli prošla je 2013. godine u Zagrebu i u svom mladom životu do sada ulila svu energiju u ostvarenje cilja. A taj cilj u potpunosti je plemenit i sklapamo mu ruke u pljesak. Nit vodilja pri stvaranju agencije bila je promocija europskih umjetnika na globalnoj underground sceni, pružanje prilike za sakupljanje iskustva koja bi inače bila zaključana visoko u bjelokosnoj kuli uspjeha i suradnje s onima koji su na sceni duže i znaju više.
 
Zelena zvijezda vodilja okupila je oko sebe umjetnike koji orbitiraju oko techno i house srca i svih njihovih podžanrova. Članovi su renomirani umjetnici u svojim zemljama, imaju iskustvo, volju i neutaživu želju za napretkom i originalni su u svojim stilovima i produkcijama.

alt

 
Green Star DJ's tako su u organizaciju za sada posadili tri fenomenalna programa a to su GSDJ Green Room, Resurrection of Techno i United Underground. Zelena soba zanimljiv je skup evenata s bazom u houseu i nešto tvrđoj tech-house inačici i smještaju se unutar prostora klubova koji više naginju komercijalnom izričaju. Plan i program su više manje glazbena preobraćenja u kojima se komercijalnoj publici nudi alternativa iz nešto dubljeg elektronlčkog podzemlja.
 
Resurrection of Techno nabrijan je za elektroničke zombije, za prave zaljubljenike u dublje, mračnije i opskurnije naličje originalnog techno zvuka koji želi okupiti nešto tamnije subkulture. United Underground pak plete svoju vlastitu tapiseriju opravdavajući ime ciljem spajanja i ujedinjenja umjetnika iz različitih europskih zemalja  s kvalitetnom glazbom i originalnim produkcijama kako bi bili konkurentniji na tržištu.
{youtube}NaEF7Nzc6Vk{/youtube}
 
Prvi event ujedinjenog undergrounda širit će zajedništvo u Taboou i u petak, 19. rujna, za rundu 1 pulteve preuzimaju crvenokosa dama Qu-Zen, Slovenac Berinio i naš vlastiti Pillsman. Više detalja o ponovnom ustanku undergrounda, koji već neko vrijeme nije tabu tema, očekujete sljedeći tjedan. Do tada skokni malo na službeni FB i checkiraj novi društveno/glazbeno/poslovno/kozmopolitski projekt.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2