Skip to main content
  • Groove Armada
  • 11.03.2007.

Groove Armada objavljuju novi album

Duo iz Cambridge Groove Armada je upravo završio sa radom na posljednjem studijskom albumu, koji je najavljen da će se pojaviti u prodaji od svibnja, pod imenom Soundboy Rock. Groove Armada, dvojac koji čine Andy Cato (pravo ime Andrew Cocup) i Tom Findlay, lansirali su se u slavu 1997. godine svojom poznatom down tempo pjesmom At The River. Od tada su izgradili solidnu reputaciju, usprkos varijacijama u lo-fi down tempo pjesmama i up-tempo materijalu.

Piše: 

Naslovna foto

Groove Armada

Pjesme poput I See You Baby, koju je remixirao Fatboy Slim, i na primjer Superstylin', dokazale su njihovu vrijednost na plesnom podiju, a naročito u svijetu reklame.
Iako se na ovaj album malo čekalo, s obzirom da je njihov posljednji album Lovebox izašao 2002. godine, a od tada su izdavali samo pjesme i izdanje Best Of 2004. godine, konačno se na vidi nešto novo. Na albumu će biti 15 pjesama, a također će biti izdan i kao ploča.

Lista pjesama:
01. Hasta Luego Mr. Fab
02. Get Down
03. The Things We Could Share
04. Save Our Soul
05. What's Your Version?
06. Paris
07. Love Sweet Sound
08. The Girls Say
09. Lightsonic
10. Soundboy Rock
11. Drop That Thing
12. Song 4 Mutya (Out Of Control)
13. From The Rooftops
14. See What You Get
15. What's Your Version? (Reprise)

Izvor: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2