Skip to main content
  • 4.05.2023.

Groove predstavlja Gorgon City u zagrebačkoj Hali 5. svibnja!

Groove, donedavno poznatiji kao Enter The Groove, nakon mini rebrandinga i vizualnog identiteta ponovno nam pruža nezaboravno iskustvo

Piše: 


Ovog puta u Zagreb dovode dinamični duo Gorgon City!

Poznati su po jedinstvenoj mješavini soul vokala, deep house groovea i bassom natopljenih ritmova dolazi u zagrebačku Halu. Ulaznice za prvi u nizu evenata već su u prodaji na Entrio.

FB Event: GROOVE w/ GORGON CITY

Gorgon City poznati su po kombinaciji britanskog garagea i techna, stvarajući jedinstvenu i zaraznu atmosferu koja će zajamčeno pokrenuti publiku.

U petak 5. svibnja možete očekivati da ćete iz prve ruke doživjeti prepoznatljivi zvuk Gorgon Cityja, dok vas vode na glazbeno putovanje, s besprijekornim prijelazima između pjesama i stručno izrađenim izborom melodija koje stvaraju energiju i uzbuđenje tijekom cijele noći.

Bez obzira jeste li vjerni obožavatelj ili ih slušate prvi put, njihova zadivljujuća izvedba zasigurno će vas natjerati da poželite više.

Uz najbolje ozvučenje do sada, impresivne vizuale i animacije događaj također uključuje lineup lokalnih DJ-a uključujući DANCElectric, El Maar, Fynolla, Vesna G i Vonn Z. Vrata se otvaraju u 21 sat, što vam daje dovoljno vremena da uronite u atmosferu i povežete se na flooru.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk