Skip to main content
  • 8.02.2023.

Groovetastic vas vodi u disco. Zaplešite uz novi singl -Ostani samo ti-

Nakon što su se publici predstavili sjajnim singlom "Ja sam posljednja" s kojim su osvojili slušatelje i zauzeli visoka mjesta na službenoj radijskoj ljestvici HR Top 40, projekt Groovetastic svoj zarazno dobar groove širi novom pjesmom  "Ostani samo ti".

Piše: 


"Ostani samo ti" vraća sve elemente koji su se publici svidjeli u prvoj pjesmi, no donosi i nekoliko zanimljivih noviteta. Vrlo jasan disco zvuk ovaj put je obogaćen pravim violinama koje je odsvirao Matej Mihaljević.

Veliko priznanje za autorski rad grupe Groovetastic došlo je i u obliku remixa, kojeg je za ovaj singl sa zadovoljstvom napravio svjetski poznati producent, DJ i remixer Russell Small (član projekata Freemasons, Phats & Small).


 
I svakako treba naglasiti – za video spot su ovaj puta angažirani sjajni mladi hrvatski glumci Igor Kovač i Lucija Alfier, uz gostujuće pojavljivanje Rolanda Budina (Mental Blue).

 
Sabina, Davor i Anđelko su i ovaj puta vizualni dio prepustili iskusnoj redateljici Lei Radolfi i snimatelju Valu Puliću, pa vjerujemo da ćete se dobro zabaviti i zvukom i video spotom "Ostani samo ti".

Groovestatic su prošle subote oduševili Zagrepčane nastupom u Jiggy Baru.
 

brejcha 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju